qwerryyy написа:Аз пък съм съгласна, мъжът не трябва да има чак такава голяма свобода, а да го оставя някъде без контролно няма как да стане номера...
Ехеее, безконтрлно! как се гради връзка с такова мислене???

qwerryyy написа:Аз пък съм съгласна, мъжът не трябва да има чак такава голяма свобода, а да го оставя някъде без контролно няма как да стане номера...
Kremiliya написа:Аз пък смятам, че ако една жена не си контролира мъжа къде ходи и колко излиза той нито ще си носи заплатата вкъщи, нито ще му остава времед а си погледне жената и децата. Мъжете бързо забравят какви са им задълженията.
dinkog написа:Точно такива, които се изживяват като царици на дома главно остават сами!Защото всеки има нужда от почивка и спокойствие, малко лично пространство и време!
LEILA написа:М не зная защо си имаме такова доверие с моя, ама като се уговорим да излизаме заедно, просто го правим, като си уговорим различни компании, пак го правим, никой не се тръшка за другия
Ти пък какво правиш с него на неговите мъжки излизания, такива дето винаги ги дебнат са ми любими.LEILA написа:М не зная защо си имаме такова доверие с моя, ама като се уговорим да излизаме заедно, просто го правим, като си уговорим различни компании, пак го правим, никой не се тръшка за другия
Elica написа:хахаха същото, като да доведеш гаджето си на женско излизане!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта