За мъжки вечери и женските опасения?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: За мъжки вечери и женските опасения?

Мнениеот silver933 » 16 Юли 2015, 11:25

qwerryyy написа:Аз пък съм съгласна, мъжът не трябва да има чак такава голяма свобода, а да го оставя някъде без контролно няма как да стане номера...

Ехеее, безконтрлно! как се гради връзка с такова мислене??? :shock:
Аватар
silver933

Мнениеот Kremiliya » 16 Юли 2015, 12:48

Аз пък смятам, че ако една жена не си контролира мъжа къде ходи и колко излиза той нито ще си носи заплатата вкъщи, нито ще му остава времед а си погледне жената и децата. Мъжете бързо забравят какви са им задълженията.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот qwerryyy » 16 Юли 2015, 13:22

Kremiliya написа:Аз пък смятам, че ако една жена не си контролира мъжа къде ходи и колко излиза той нито ще си носи заплатата вкъщи, нито ще му остава времед а си погледне жената и децата. Мъжете бързо забравят какви са им задълженията.

Точно! А в дискотеката, където работя да не ти казвам колко такива мъже има, така че определено е задължително всяка жена да си пази мъжа,а ко иска да бъде с него, а не някоя фльорца да й го отмъкне под носа!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот dinkog » 16 Юли 2015, 13:41

Точно такива, които се изживяват като царици на дома главно остават сами! :) Защото всеки има нужда от почивка и спокойствие, малко лично пространство и време!
Аватар
dinkog

Мнениеот Lilly_milly » 16 Юли 2015, 16:16

dinkog написа:Точно такива, които се изживяват като царици на дома главно остават сами! :) Защото всеки има нужда от почивка и спокойствие, малко лично пространство и време!

Да, съгласна съм, но когато това стане твърде често и спре да изпитва нужда да се прибира у дома, а предпочита да се прибере наспи и да стане за работа, тогава се стъжнява картинката :|
Lilly_milly

Мнениеот LEILA » 17 Юли 2015, 14:45

М не зная защо си имаме такова доверие с моя, ама като се уговорим да излизаме заедно, просто го правим, като си уговорим различни компании, пак го правим, никой не се тръшка за другия :mrgreen:
LEILA

Мнениеот Elica » 20 Юли 2015, 14:50

LEILA написа:М не зная защо си имаме такова доверие с моя, ама като се уговорим да излизаме заедно, просто го правим, като си уговорим различни компании, пак го правим, никой не се тръшка за другия :mrgreen:

Зависи много какъв е човекът насреща! Някои просто не могат да си представят, че половинката им може да излиза без тях и да се забавлява и да се чувства добре. :roll:
Аватар
Elica

Мнениеот Локумът » 21 Юли 2015, 14:59

LEILA написа:М не зная защо си имаме такова доверие с моя, ама като се уговорим да излизаме заедно, просто го правим, като си уговорим различни компании, пак го правим, никой не се тръшка за другия :mrgreen:
Ти пък какво правиш с него на неговите мъжки излизания, такива дето винаги ги дебнат са ми любими. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот Elica » 06 Авг 2015, 12:32

хахаха същото, като да доведеш гаджето си на женско излизане!
Аватар
Elica

Мнениеот mix_twix » 06 Авг 2015, 13:44

Elica написа:хахаха същото, като да доведеш гаджето си на женско излизане!

Кофти и такива ли идиоти има? Ама да ти кажа много е смотано излезнали сме по мъжки да гледам жените и някой моля ти се ми домъкнал гаджето си, тва ся нормално ли е, обикновено цяла вечер отнася бъзици и е*авки по негов адрес!
Аватар
mix_twix

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже