Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
09 Авг 2018, 17:10
Понякога-да, но редовни мъжки вечери - не съм съгласна. От кротки приказки почти винаги преминават в закачливи свалки, при някои с продължение. Поне в комяпанията на моя приятел. Е, как да съм съгласна!
17 Авг 2018, 14:03
Не съм съгласна, според мен двойките трябва да хдоят навсякъде заедно, освен ако не се събират за футболен мач или ергенско парти, нали затова сте двойка!
17 Авг 2018, 19:22
Вкъщи пък аз съм тази дето иска да излиза по женски. Приятеля ми излиза по мъжки рядко и аз нямам проблем, даже ми се искаше да излиза повече за да не се чувствам виновна като излизам а той остава в нас.
21 Авг 2018, 16:16
МНого хубаво, че сте така либерални един с друг, бони. това се случва много рядко така че си пазете връзката, но не забравяйте да бъдете и заедно ! :)
21 Авг 2018, 17:44
Това е нещо много хубаво, мъжките вечери, добре че жената не е запечена много и ме пуска все още. То и аз нея де като каже имам среща с момичетата. Имаме си доверие и това е много важно!
21 Авг 2018, 18:58
Няма лошо всеки да си има социален живот по отделно.
22 Авг 2018, 12:45
skyfly написа:МНого хубаво, че сте така либерални един с друг, бони. това се случва много рядко така че си пазете връзката, но не забравяйте да бъдете и заедно ! :)
Разбира се, трябва да има вечери в който двойката да излиза заедно за предпочитане даже сами ние лично го правим поне веднъж седмично.
22 Авг 2018, 18:16
Абе то е хубаво, но моите приятели хич не са съгласни жените им да излизат сами и често ме питат Ти твоята как я пускаш? Сигурен ли си че отива там и там и с тоя и тоя? Но аз на моята ѝ имам пълно доверие, което досега вече 20 години тя не е предала и мисля че в това е цялата магия.