Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
16 Дек 2014, 11:01
Изобщо не се справям с това, знаете, че дъщеря ми има проблеми с килограмите, сега се мъчим да я науча, че това е вредна храна, но вкусно им е на децата и като гледат, че всички ядат, трудно е.
17 Дек 2014, 13:05
Не давам пари просто, хаха

) няма как да яде нещо, което не позволявам!
17 Дек 2014, 15:54
Трябва да знаят кое е хубаво и кое лошо и това да се възпитава от малки още!
21 Дек 2014, 10:21
Rali_hr написа:Изобщо не се справям с това, знаете, че дъщеря ми има проблеми с килограмите, сега се мъчим да я науча, че това е вредна храна, но вкусно им е на децата и като гледат, че всички ядат, трудно е.

Така е не е лесно изобщо, а и тези навици да се ядат боклуци пред телевизора... не е лесно хич.
29 Дек 2014, 13:50
Говорих с моя приятелка, която живее в чужбина и работи в дома на хора, които са маниаци на здравословното хранене. Просто не купуват боклуци и аз смятам да се заема с това. Разбира се когато става въпрос за тийн, който има собствени джобни е по-трудно, но точно пък в тази възраст са податливи на промени и могат лесно да бъдат зарибени по здравословното хранене
05 Яну 2015, 15:52
Деца нямам, но гледам как хората масово купуват на децата си солети, зрънчовци, бисквити, чипсове, вместо да им приготвят у дома домашни пълнозърнести бисквити, да им купят плод. Родителите сами учат децата си на този навик, а после се чудят как да се откажат самите деца..
06 Яну 2015, 15:39
Изобщо не е лесно да се ограничи яденето на вредна храна, особено пък от тийновете, които разполагат с парите си.
14 Апр 2015, 15:58
Ако вкъщи всеки ден купувате чипс и вафли как очаквате те да тръгнат да търсят ябълки и мандарини?!
27 Апр 2015, 15:34
Mon_ton написа:Деца нямам, но гледам как хората масово купуват на децата си солети, зрънчовци, бисквити, чипсове, вместо да им приготвят у дома домашни пълнозърнести бисквити, да им купят плод. Родителите сами учат децата си на този навик, а после се чудят как да се откажат самите деца..

Правилно ние родителите им го позволяваме това нещо, защото ако им предлагаме алтернативи те няма да се сещат за такива неща!
27 Апр 2015, 15:45
Ти хубаво не му предлагаш, на му разрешаваш, но когато е на 16 години и решава само? Все пак това трябва да се научи много по-рано и да се изградят така навиците, че да мислят предварително, преди да прибегнат до лавката. Не знам дали ще се справя с това. ;(