27 Яну 2014, 14:27
27 Яну 2014, 14:34
14 Фев 2014, 14:24
lussy написа:За съжаление имам малко информация, дъщерята на моя много близка приятелка беше изпаднала в подобна ситуация, тогава се хванахме двете и разнищихме за какво иде реч!
Тъй като сестра ти е непълнолетна може със съгласието на родителите ви, тя да се омъжи за бащата, това се води един вид наказание, други варианти не зная (има, но не ги зная), казано честно!
Успех![]()
![]()
![]()
14 Фев 2014, 14:34
pepa1974 написа:lussy написа:За съжаление имам малко информация, дъщерята на моя много близка приятелка беше изпаднала в подобна ситуация, тогава се хванахме двете и разнищихме за какво иде реч!
Тъй като сестра ти е непълнолетна може със съгласието на родителите ви, тя да се омъжи за бащата, това се води един вид наказание, други варианти не зная (има, но не ги зная), казано честно!
Успех![]()
![]()
![]()
Ужас! За кого ще е наказанието-за момъкът, който е избягал или за момичето, което чака дете да се събере с незрелия?
20 Фев 2014, 18:58
lussy написа:pepa1974 написа:lussy написа:За съжаление имам малко информация, дъщерята на моя много близка приятелка беше изпаднала в подобна ситуация, тогава се хванахме двете и разнищихме за какво иде реч!
Успех![]()
![]()
![]()
Ужас! За кого ще е наказанието-за момъкът, който е избягал или за момичето, което чака дете да се събере с незрелия?
Ужас или не, не ги измислям аз тези неща! Умните ни закони, какво да кажа и аз стоя безмълвна, жалко само, че децата ни се родиха тук
12 Мар 2014, 17:45
24 Ное 2014, 17:48
16 Яну 2015, 17:46
16 Яну 2015, 18:12
mix_twix написа:Тези трябва да им вземат децата и на 18 г. да ходят да си ги търсят по домовете, вече уж когато се предполага, че трябва да могат да се грижат за тях.
19 Яну 2015, 16:48