Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
21 Авг 2015, 13:00
Lollipop написа:Представям си някой страхотен мъжага и накрая стигате до най-личното ии....

) се състезавате кой по-бързо ще свали сутиена на другия, хахаха

)
Иначе може би за мъжко боди разбирам до някъде, заради топлината, макар че пак не е много секси, може би защото не сме и свикнали де, но скришом да си го носи някой мъж бих разбрала и приела сякаш. А за чорапогащниците - баща ми работи на мноого студена работа и носи такъв - вълнен, прилича на клин, отгоре си е с дънки

Това със състезанието много ми харесва, а за бодитата предполагам, че ще имат това резултат, ама нали ние сме змиите, на които винаги ни е студено
10 Май 2016, 14:54
Ами мъжете имаме достатъчно там.. тениски, потници, които стоят добре и можем да носим, ако не си купуваме размер "аз съм нацепен батка" , а си вземем подходящ да ни е прикрит кръста то не виждам що трябва да носим бодито на гаджето ни.
10 Май 2016, 15:33
mix_twix написа:Ами мъжете имаме достатъчно там.. тениски, потници, които стоят добре и можем да носим, ако не си купуваме размер "аз съм нацепен батка" , а си вземем подходящ да ни е прикрит кръста то не виждам що трябва да носим бодито на гаджето ни.
Извратена работа човек! Как ще носиш боди, просто не мога да си го представя.

трябва да си мега зле при положение, както казваш ти има достатъчно голям избор и за мъжете.
13 Май 2016, 12:39
На мен дамското бельо ми изглежда доста неудобно и не бих пробвал. Мисля, че травеститите си знаят какво им е

.
07 Апр 2017, 11:14
black написа:На мен дамското бельо ми изглежда доста неудобно и не бих пробвал. Мисля, че травеститите си знаят какво им е

.
И аз съм на същото мнение, не знам как може да се твърди, че е удобно...

Все пак какво имаме ние за прибиране, какво имат жените..
20 Дек 2017, 11:13
на мен опредлеено не ми харесва, дантелата е присъща на жените, при мъжете трябва да емного деилкатно използвана, за да стои добре, но за бельо - абсурд.