29 Яну 2014, 14:07
29 Яну 2014, 14:31
02 Фев 2014, 16:03
PasDeDeux написа:Колкото нормални са мъжете, които ще си сложат дантелен сутиен, толкова и нормални ще са жените, които приятно ще се изненадат от това.
По-скоро си мисля, че тези сутиени са създадени за транссексуални типове, не мислиш ли?
02 Фев 2014, 18:11
03 Фев 2014, 11:10
Австралийската фирма, която произвежда мъжки подплатени сутиени и дантелени бодита, не се интересува всъщност от ориентацията на клиентите си, а държи те да останат доволни.
04 Фев 2014, 15:51
guest_1 написа:Австралийската фирма, която произвежда мъжки подплатени сутиени и дантелени бодита, не се интересува всъщност от ориентацията на клиентите си, а държи те да останат доволни.
Те и някакви японци преди време бяха пуснали подобна серия бельо. Нямам сведения дали се купува.![]()
Колкото до бодито приемам донякъде и мъже да го носят, но само с практична цел - за предпазване на кръста или за своеобразно вталяване (което обаче ми се срува силно съмнително). Чувал съм за мъже, които даже носят определени дамски модели, но в никакъв случай дантелени.
Ако са линджъри вариант биха станали само за специални сексуални изживявания, но и това е под.
За сутиените - абсурд. То все пак човекът трябва да има нещо да го сложи там...
09 Фев 2014, 12:10
Колкото до бодито приемам донякъде и мъже да го носят, но само с практична цел - за предпазване на кръста или за своеобразно вталяване (което обаче ми се срува силно съмнително). Чувал съм за мъже, които даже носят определени дамски модели, но в никакъв случай дантелени .
10 Фев 2014, 13:10
t-victorov написа:Колкото до бодито приемам донякъде и мъже да го носят, но само с практична цел - за предпазване на кръста или за своеобразно вталяване (което обаче ми се срува силно съмнително). Чувал съм за мъже, които даже носят определени дамски модели, но в никакъв случай дантелени .
Аз съм момче на 18 г. и от миналата зима понякога нося дамско боди под дрехите, а понякога и като бельо. Оказа се, че е много удобно и топли. Ако може някой да ми отговори дали не е вредно за мъжките полови органи да се носят плътно прилепнали и дори обтегнати дрехи като бодита, гимнастически трика и др.? Тази зима е като че ли малко по-топла и не ми се наложи да го нося често. Засега нямам проблеми или оплаквания от това. Писах за отговор до специалист, но той явно е преценил, че въпросът ми е несериозен или дори глупав и не ми отговори.
И как е по-полезно да се носи бодито с друго бельо под него или самото то да е бельо? За дамите съм чувал, че го носят и по двата начина, но за мъжете....![]()
Моля да ми отговорите, но да е компетентен и обоснован отговорът.
11 Фев 2014, 10:30
Mr.Eko написа:t-victorov написа:Колкото до бодито приемам донякъде и мъже да го носят, но само с практична цел - за предпазване на кръста или за своеобразно вталяване (което обаче ми се срува силно съмнително). Чувал съм за мъже, които даже носят определени дамски модели, но в никакъв случай дантелени .
Аз съм момче на 18 г. и от миналата зима понякога нося дамско боди под дрехите, а понякога и като бельо. Оказа се, че е много удобно и топли. Ако може някой да ми отговори дали не е вредно за мъжките полови органи да се носят плътно прилепнали и дори обтегнати дрехи като бодита, гимнастически трика и др.? Тази зима е като че ли малко по-топла и не ми се наложи да го нося често. Засега нямам проблеми или оплаквания от това. Писах за отговор до специалист, но той явно е преценил, че въпросът ми е несериозен или дори глупав и не ми отговори.
И как е по-полезно да се носи бодито с друго бельо под него или самото то да е бельо? За дамите съм чувал, че го носят и по двата начина, но за мъжете....![]()
Моля да ми отговорите, но да е компетентен и обоснован отговорът.
Не мисля, че би било много удобно за един мъж да се престяга с бодита, не би било и здравословно, по мое мнение!
Що се отнася до практичната му цел, виждам, че приятелката ми го закопчава отстрани, когато не й е удобно, така че имаш избор
01 Дек 2014, 16:14