Можем ли да съпоставим протестите София – Киев!

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Можем ли да съпоставим протестите София – Киев!

Мнениеот m.vulev » 30 Яну 2014, 13:04

Всъщност имаме ли база за сравнение? Никой не желае да има извънредни ситуации и извънредно много агресия, но виждаме, че след повече от половин година на „протести”, но нещата си остават същите! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Аз симпатизирам изключително много за методите приложени от гражданите на Киев, те знаят какво искат и правят така, че да го получат.

По времето на протестите в София имаше подобни в Турция, Египет, сега и в Киев – Украйна, но с какво се различаваха те от нас, че имаха ясни искания и твърди мерки за постигането им, макар и с пролята кръв! :evil:

Не съм прав и в София се проля кръв (образно казано), но на хора, които сами бяха избрали тази съдба (самозапалилите се), за да спасят протестиращи, които ще се жертват в името на по-добро бъдеще. :roll: Какво обаче стана – никой и не направи опит за жертва (няколко хора с разбити устни и счупени носове)?! :D

Но като се замислиш кучета я яли и София заедно с парламента, и цялата управа! :!:
:!: Предпочитам да отида в редиците от протестиращи граждани в Киев, за да зная, за какво се боря и че щом се боря ще го получа! :!:

Интересно ми е дали хората смятат, че с твърди мерки, ще се трогнат управниците ни или фиктивно да пием кафе пред Парламента? И като го свалим тези убавци, кой аджеба ще сложим? :?

Вдигам се от тук, хора спасявайте се!
m.vulev
 
Мнения: 182
Регистриран на: 16 Дек 2013, 13:11

Re: Можем ли да съпоставим протестите София – Киев!

Мнениеот ramimni » 30 Яну 2014, 13:10

Не живея в България за радост, ама като гледам как се лигавят, какви протести и окупации са това бе хора?! Подкрепям мнението ти и мисля, че ако управниците ни бяха в друга страна с по-буден народ до сега щяха да са взривени :!:
ramimni
 
Мнения: 499
Регистриран на: 29 Яну 2014, 17:18

Re: Можем ли да съпоставим протестите София – Киев!

Мнениеот zheleva212 » 30 Яну 2014, 14:50

Вие искате да се избием ли? Не това е начинът, вярно е, че не става по този, който опитваме, но трябва да има компромисен вариант! :(
zheleva212
 
Мнения: 383
Регистриран на: 20 Ное 2013, 16:51


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта