05 Фев 2014, 16:07
05 Фев 2014, 16:21
06 Фев 2014, 10:55
16 Юли 2014, 10:09
23 Юли 2014, 12:22
xrisy_vd написа:Аз също съм с малък бюст, толкова малък, че бриджитката ми стои като нахлупена купа ( извинявам се за израза). Обикновено когато си купувах сутиен размера на чашката като ми пасне обиколката ми е малка. Преди време гледах предаване на Гала за това как да изберем правилния размер сутиен и бански, значи може и миналото лято да е. Там някакви специалисти обясняваха тънкостите при избор на бельо. https://braclinic.bg/ за тези става въпрос, от тогава винаги случвам на сутиен и преди всичко вече не купувам евтините сутиени, при които два сутиена един и същ размер имат разлики в сантиметри. Все пак не купуваме сутиени всеки ден и можем да отделим някой лев повече за качествено бельо. Последните ми сутиени са Лаура Биаджиоти, много удобни, направени от супер тънък плат, няма шевове и не се впива както други, лята чашка има и малка подплънка, но не е от онези, които толкова стискат, че не можеш да дишаш, със сигурност ще повторя покупките си като дойде време. Успех в избора момичета!
23 Юли 2014, 13:44
MGB написа:xrisy_vd написа:Аз също съм с малък бюст, толкова малък, че бриджитката ми стои като нахлупена купа ( извинявам се за израза). Обикновено когато си купувах сутиен размера на чашката като ми пасне обиколката ми е малка. Преди време гледах предаване на Гала за това как да изберем правилния размер сутиен и бански, значи може и миналото лято да е. Там някакви специалисти обясняваха тънкостите при избор на бельо. https://braclinic.bg/ за тези става въпрос, от тогава винаги случвам на сутиен и преди всичко вече не купувам евтините сутиени, при които два сутиена един и същ размер имат разлики в сантиметри. Все пак не купуваме сутиени всеки ден и можем да отделим някой лев повече за качествено бельо. Последните ми сутиени са Лаура Биаджиоти, много удобни, направени от супер тънък плат, няма шевове и не се впива както други, лята чашка има и малка подплънка, но не е от онези, които толкова стискат, че не можеш да дишаш, със сигурност ще повторя покупките си като дойде време. Успех в избора момичета!
Леле, ама тези са много грозни, от първата страница на този сайт. Предпочитам да ходя без сутиен, ако трябва да сложа такъв, на следващите страници дори не посмях да разгърнаа тези на Лаура Биаджиоти не съм виждала скоро от тях (всъщност май просто не съм влизала скоро в магазини за бельо
)
а за какви цени иде реч, горе-долу
25 Ное 2014, 12:33
13 Май 2016, 15:01
10 Юни 2016, 10:56
19 Юли 2016, 15:18