23 Мар 2016, 14:52
black написа:Харесвам жени, които се поддържат и в това отношение. Много обичам оралната любов и както аз се стремя да съм изряден, така държа и партньорката ми да е такава.
24 Мар 2016, 11:46
Elica написа:black написа:Харесвам жени, които се поддържат и в това отношение. Много обичам оралната любов и както аз се стремя да съм изряден, така държа и партньорката ми да е такава.
Какво значи поддържат? Да нямат никакви косми или да имат интимна прическа? Двете неща са коренно различни.
24 Мар 2016, 13:10
24 Мар 2016, 16:13
Точно. Същото важи и за мъжете, а и при тях е дори от естетична гледна точка по-добре, защото така пениса изглежда по-голям и им се гали повече самочувствието.Andrey написа:Аз съм твърдо за обезкосмяването. Не става както казва колегата да прайш орална любов и да те гъделичкат косми в носа.
31 Мар 2016, 10:17
Mon_ton написа:Точно. Същото важи и за мъжете, а и при тях е дори от естетична гледна точка по-добре, защото така пениса изглежда по-голям и им се гали повече самочувствието.Andrey написа:Аз съм твърдо за обезкосмяването. Не става както казва колегата да прайш орална любов и да те гъделичкат косми в носа.
30 Юни 2016, 13:20
fairy написа:Mon_ton написа:Точно. Същото важи и за мъжете, а и при тях е дори от естетична гледна точка по-добре, защото така пениса изглежда по-голям и им се гали повече самочувствието.Andrey написа:Аз съм твърдо за обезкосмяването. Не става както казва колегата да прайш орална любов и да те гъделичкат косми в носа.
Ти с тази реплика сега ще накараш мъжете да се бръснат и ще направиш услуга на много жени.
30 Юни 2016, 13:41
01 Юли 2016, 10:21
Kremiliya написа:Да ви кажа, аз съм на 45 години и "по мое време" не се обезкосмявахме толкова, колкото и сега - т.е. напълно. А и мъжете се възбуждат жената да има някакво окосмение.
01 Юли 2016, 11:31
01 Юли 2016, 11:59