Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви съседи имате – какви са отношенията ви с тях?

29 Юни 2015, 10:43

Аз познавам всички съседи в нашия блок, много са мили хората, разбира се има и клюкарки от тях, но без тях не може! :)

03 Юли 2015, 12:33

Моите съседи са едни баби, които ме знаят от дете, на всяко излизане ме питат къде отивам и едва ли не кога ще се прибера и т.н. :) Ужасно е! клюкарки яко..

12 Юни 2017, 15:07

МНого ми е трудно да се разбирам с новите ни съседи, нанесоха се скоро и постоянно се намира за какво да се разкрещи едната на хората от блока, направо е непоносима! Не знам как ще я издържаме, няма такова създание.. единствена е тя.. :lol:

13 Юни 2017, 11:52

Много ми е трудно и на мен да се разбирам със съседите ни, повечето са възрастни хора, които се държат много собственически, сякаш всички сме им длъжни, постоянно имат някакви изисквания, оплакват се за нещо и се държат арогантно и грубо с младите. А най-грозно е, когато започнат да се оплакват от децата, които играят пред блока, возели се били в асансьорите и не знам си какво си още...

13 Юни 2017, 15:31

Аз се разбирам много добре с моите съседи, само една жена има, която вика ив се се заяжда, но ние не й обръщаме внимание, не може постоянно да крещи, макар че всъщност, явно може. тя вика за всяко нещо,изключително неприятна.

14 Юни 2017, 10:13

Много хора на едно място, трудно се разбираме после, то това е ясно...

15 Юни 2017, 11:18

Почти е невъзможно да се разбереш със съседите, май да се получи трябва да сте от една черга, иначе няма как да стане.

28 Юни 2017, 18:55

В блока, където бяхме преди, повечето ни съседи бяха възрастни и винаги спорехме - за шума, заради това, че децата играт пред блока, че използват асансьора, че мърсят пред блока. Пълна лудница мога да кажа... може и по-нормално да се отнасят към децата, беше много неприятно! За щастие тук не е така, на селохората са други. Всички са разбрани, всички са готови да помогнат.

22 Авг 2017, 10:14

skyfly написа:В блока, където бяхме преди, повечето ни съседи бяха възрастни и винаги спорехме - за шума, заради това, че децата играт пред блока, че използват асансьора, че мърсят пред блока. Пълна лудница мога да кажа... може и по-нормално да се отнасят към децата, беше много неприятно! За щастие тук не е така, на селохората са други. Всички са разбрани, всички са готови да помогнат.

Най ми е грозно, когато започнат да спорят за децата, до там ли я докарахме? Вместо всички да им се радват, те им се усмихват, докато са бебета, а след това започват да се държат страшно грозно!не само във вашия блок е така, учудвам се, че и много хора с малки деца - бебета още, и те изобщо не са толерантни към другите деца. Били играели до блока вечер и децата им горе ги чували и не искали да спят. Това нормално ли е? Да си затворят прозореца детето им да не чува, докато се унесе, после да отворят. Нима трябва да назваме едните, че са пораснали?

23 Авг 2017, 09:29

Повечето, които са минали една определена възраст около 50 години си мислят, че са господари в тоя блок. Винаги имат огромно самочувствие, всички са им длъжни да се съобразяват точно с тяхните изисквания и техните забрани, които налагат, без те да бъдат гласувани от който и да е било. Много нагли хора.. направо ме побъркват. Със стари хора много трудно се живее, не младите са невъзпитани ами такива, които си мислят, че те са господарите в блока.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4