13 Мар 2016, 02:43
Monika_Spasova написа:Те тея решения май по-скоро ги вземат някакви био ориентирани откачалки. :) Онези крайните,... които искат да живеят както в праисторията.. нормалните образовани хора не го правят това нещо/ :)
13 Мар 2016, 10:30
rose_92 написа:Monika_Spasova написа:Те тея решения май по-скоро ги вземат някакви био ориентирани откачалки. :) Онези крайните,... които искат да живеят както в праисторията.. нормалните образовани хора не го правят това нещо/ :)
Кое решение по-точно - това бащата да НЕ присъства в родилната зала или ДА присъства? От коментара ти не става много ясно..
14 Мар 2016, 13:00
18 Мар 2016, 16:46
18 Мар 2016, 17:13
zagrijena написа:Ако питаме бъдещи бащи, сигурно повечето ще откажат.
23 Мар 2016, 16:33
qwerryyy написа:zagrijena написа:Ако питаме бъдещи бащи, сигурно повечето ще откажат.
А може и да се съгласят да присъстват, има много, които сякаш не знаят какво очакват и все на бързо се съгласят да присъстват на раждането.
07 Апр 2016, 16:07
analizatorka написа:qwerryyy написа:zagrijena написа:Ако питаме бъдещи бащи, сигурно повечето ще откажат.
А може и да се съгласят да присъстват, има много, които сякаш не знаят какво очакват и все на бързо се съгласят да присъстват на раждането.
Значи бащи, които стават за втори път такива, ще дадат най-изчерпателен и искрен отговор.
07 Апр 2016, 16:14
07 Апр 2016, 16:27
10 Апр 2016, 13:42
klara написа:Наскоро родих второто си дете и мога да направя следната разлика - при първото ми раждане таткото не присъстваше и раждането мина добре като за първо. При второто присъстваше и мога да кажа, че ме болеше много повече. Защо го пиша това - защото след като се прибрахме вкъщи, ми попадна една статия, в която се твърдеше точно това
. Че присъствието на бащата увеличава болките на родилката. Ами познали са!