Пречиствател за въздух

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Пречиствател за въздух

Мнениеот julianne » 19 Фев 2014, 15:24

Една приятелка ми разказа, че си е купила пречиствател за въздух и наистина имало ефект от него! Не зная от къде се появява този прах в апартамента, :? но се събира изключително много, дори и всеки ден да го забърсваш! :oops:

Сега чакаме бебче и не мога да си позволя да има прах навсякъде, така че ми трябва уловител за него или пречиствател на въздух!
Чувам, че някои машинки са доста шумни и си мислих, дали можете да ми предложите някоя :!: тиха и ефективна. :!: Обонянието ми не е така чувствително, така че ще понесе да сложа и няколко ароматни капки в пречиствателя, мисля, че би имало добър ефект!

Различните марки имат и различни цени, но съм се насочила към някакъв среден клас от сорта на Делонги или Цептер, можете ли да ми препоръчате друга или пък да споделите опита си за тези марки?

Препоръчаха ми и филтри НЕРА, които са с активен въглен и се сменят на шест месеца, звучи доста добре, но първо да вземем самия пречиствател за въздух! :idea:
julianne
 
Мнения: 404
Регистриран на: 27 Ное 2013, 14:50

Re: Пречиствател за въздух

Мнениеот draga.mihova » 19 Фев 2014, 15:29

Много е кофти проблемът с домашния прах, аз го имам същия, използвах преди време такава машинка, но беше прекалено шумна, затова сега го използвам като идват гости да си пушат на спокойствие, когато включа пречиствателя на време сутринта няма абсолютно никаква миризма!
draga.mihova
 
Мнения: 226
Регистриран на: 10 Дек 2013, 12:24

Re: Пречиствател за въздух

Мнениеот Ая123 » 26 Мар 2019, 15:08

Аз съм против всякакви такива джаджи, които създават изкуствено чиста/ стерилна среда. Какво става, когато излезе човек навън, насред изпаренията от колите и т.н.? Вкъщи дишаш кристално чист въздух, навън - мизерия.
Ая123
 
Мнения: 111
Регистриран на: 17 Дек 2018, 11:52


Назад към За дома – съвети и идеи

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта