За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Петънца по лицето и гърба-с какво се премахват?

19 Фев 2014, 18:11

Досадните петънца по гърба започнаха да се появяват преди няколко години. Много неприятни кафеникави и нищо, което съм пробвала не действа.

Преди около година се появиха нови, само че по деколтето и лицето ми! Не съм толкова светла, за да имам лунички, за пръв път през живота ми се появиха чак на тази късна, късна възраст!

Чудя се дали са причинени от слънчево изгаряне или нещо друго, но е време поне да спрат да ми излизат или в най-добрият случай да ги премахна изцяло!

Чувала съм, че има такива домашни маски за лице, които се правят против лунички, за сега не съм пробвала, но и не зная дали ще се премахнат петънцата по гърба и лицето?!

Използвали ли сте продукт или домашна маска, който може да ми помогне в борбата с кафеникавите петънца ?

Re: Петънца по лицето и гърба-с какво се премахват?

19 Фев 2014, 18:14

Добре е да посетиш дерматолог, но ако искаш пробвай с маска от магданоз или крем на Юсерин, ще ти излезе скъпо :?

12 Яну 2015, 14:42

МНого са гадни да, трябва пвоече да се грижиш за кожата си, винаги със слънцезащитен крем трябва да бъдеш. Чувал съм, че киселото мляко действа добре при такива петънца като луничките.

20 Яну 2015, 15:59

Мда и киселото мляко върши работа, но и сока от лук знам, че е много полезен в таз безмилостна борба :D

20 Яну 2015, 16:24

Мен ако питате спасения няма, знам, че калайджийките се мажат с някаква много ефикасна смес, намерете си такава :mrgreen:

20 Яну 2015, 23:46

Кисело мляко с лимон и овесени ядки, жената така ги махна. :)

21 Яну 2015, 17:17

ramimni написа:Добре е да посетиш дерматолог, но ако искаш пробвай с маска от магданоз или крем на Юсерин, ще ти излезе скъпо :?

Как се прави маска от магданоз, правиш си песто ли? :)

29 Дек 2015, 13:19

mix_twix написа:
ramimni написа:Добре е да посетиш дерматолог, но ако искаш пробвай с маска от магданоз или крем на Юсерин, ще ти излезе скъпо :?

Как се прави маска от магданоз, правиш си песто ли? :)

Горе-долу нещо такова се получава, само че е в комбинация с цедено кисело мляко

04 Яну 2019, 16:30

Най-добре да види дерматолог, преди каквото и да е друго. Особено ако са се появили ненадейно.

14 Яну 2019, 17:11

И аз бих посетила дерматолог. Някак си се плаша от мисълта сама да обработвам или лекувам петна, това не е просто пъпка...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2