Как се вдъхва живот на стари мебели?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Как се вдъхва живот на стари мебели?

Мнениеот YoLindi » 26 Фев 2014, 12:58

Страшно вдъхновена съм да превърна грозните и стари соц. мебели(и по-стари) в нещо красиво, което няма да пълни само килера, а ще се използва!

Знаете ли, от къде ми хрумна, освен, че имам доста свободно време се сещате и за онзи закон, който се опитаха да прокарат за старите вещи, на които данък трябва да се плаща – :lol: :lol: :lol: е, надявам се, че докато влезне в действие ще съм преобразила всичко! :D

Така де, отплеснах се, исках да събера малко мнения и идеи как да преустроим и какво да направим, за да обновим старите мебели, така че да са наистина практични и функционални?
:? :? :? :?
Гледах в интернет доста сполучливи опити, които не зная как да изпълня, тъй като се използват материали, с които не зная от къде мога да се сдобия. Питала съм на няколко места, но не намирам необходимото! :roll:
Или имам досадни несполуки с недобро нанасяне на боя, сещате се.
Дайте някакви съвети за първи стъпки за вдъхването на живот на старите мебели? :idea: :idea:
YoLindi

Re: Как се вдъхва живот на стари мебели?

Мнениеот Ginger » 26 Фев 2014, 13:01

Не зная какво си чела и гледала, за да не можеш да намериш, но не са толкова трудно откриваеми материалите. В коя да е железария като влезнеш и питаш за боя за дърво или им разкажеш за какво ти трябва ще те насочат!!! ;)
Ginger

Re: Как се вдъхва живот на стари мебели?

Мнениеот Andrey » 01 Дек 2014, 13:39

С толкова много нови магазини не е трудно да се намери нищо, то зависи и какво искаш - боя ли, лак ли само, дали има нужда от изглаждане и т.н. :)
Аватар
Andrey

Назад към За дома – съвети и идеи