Не зная дали темата е на точното място, но разчитам на някой от лекарите да ми обърне внимание!
От години имам проблем с екзема по ръцете, от която не зная дали има спасение! След като родих детето си проблемът ми стана неконтролируем!
След като съм ходила неведнъж при много доктори се оказа, че имам контактната алергия, която се проявява в малки мехурчета, които се появяват по ръцете, а след като се пукнат мястото се цепи и става на рана. В началото силно овлажняващите кремове ми бяха от помощ, а сега не ми действат особено добре дори кортикостероидните.
Убедена съм, че в дъното на всичко това стои алергия, тъй като след като съм чистила се изривам цялата максимум до час!
Четох за изследванията, които се правят при алерголог, но разбрах, че са доста скъпи, за сметка на това се надявам да имат ефект! Имате ли повече информация, с кой алерголог мога да се свържа, дали случайно самите изследвания не се поемат от касата? След като разберат от какво съм алергична дали ще могат да ми помогнат с някакви лекарства или ще трябва да се пазя и да не употребявам такива препарати?