Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
03 Дек 2014, 16:23
Какви са тези истории, разбира се, че не би трябвало! Това са методи, които са ги използвали преди половин век, абсолютно забранено трябва да е! Това, че учителя не знае как да си свърши работата, не означава, че трябва да прехвърля вината на децата и да ги шамари!
05 Дек 2014, 12:40
Мисля, че това е отживелица, учудвам се, че изобщо се повдига въпросът. След като се заклеймява удрянето от родителите, учителите в каква роля могат да са, за да им е позволено?
11 Дек 2014, 16:38
Абсурдно е това и който го твърди би следвало да е луд
23 Яну 2015, 15:21
Учителя трябва да може да задържа вниманието на детето върху себе си и така няма да се налага да се стига до шамари:) Това е абсурдно просто, учителите да удрят децата, та те родителите нямат това право!
10 Фев 2015, 13:01
Абсурд, в никакъв случай не бива да удрят учениците, какво е това нещо,та то не трябва родителите да удрят децата, какво остава за чужд човек, какъвто е учителя?!
10 Фев 2015, 14:22
ахха

звучи абсурдно още от заглавието!

Боят изобщо не е метод на възпитание както и да го погледнеш!
28 Окт 2015, 11:59
Snejna написа:ахха

А какво мислите за случая с лепенката на устата на детето?
28 Окт 2015, 14:05
rabotnata pchela написа:Snejna написа:ахха

А какво мислите за случая с лепенката на устата на детето?
Че не е първи подобен случай 100 на 100, просто досега се е потулвало ако е имало нещо такова
29 Окт 2015, 12:48
Не знам дали е имало такива случаи, но си е сложно като цяло, децата доста се травмират, аз не мога да се съглася, че е нормално да има такъв подход в училищата.
29 Окт 2015, 13:09
Anka написа:Не знам дали е имало такива случаи, но си е сложно като цяло, децата доста се травмират, аз не мога да се съглася, че е нормално да има такъв подход в училищата.
Има си някои луди, ама чисто луди деца, които няма как да е ги шамаросаш зад вратлето, поне според мен, като това си е по-скоро порицание, отколкото бой с цел насилие!