Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Ще купувам ютия, дайте ми съвет!

10 Мар 2014, 15:48

Хора, много ме е срам, обаче започва да ми се налага все по-често да си гладя разни неща, а нямам ютия! Не, че и да имах щях да я ползвам, обаче в сегашното ми положение ми е крайно необходимо!

Гледам гледам ютии много и различни видове има за по 20 лева от Кауфланд има и за по 60-70 лева на някакви скъпарски фирми :shock: :o :shock: , на които може и да са добри уредите, но неоправдано скъпи!
Дайте ми съвет, по какво трябва да избираме тази ютия, че да глади без много натискане и чакане и т.н. все пак официалните ми дрехи, за които я купувам се натъпкват в гардероба след като ги измъкна от сушилнята! :!: :!: :!: :!:

Re: Ще купувам ютия, дайте ми съвет!

10 Мар 2014, 15:55

И аз наскоро купувах, ама гледам ги разни над 70-80 лева имат някаква антикапкова система дето не знам за каква се ползва, ама само скъпите я имат! Грабнах една на Тефал, дето беше на сносна цена, предполагам, че и качеството ще е такова!

29 Апр 2015, 13:54

Не знам 60-70 лв. дали са скъпи тези ютии... аз си мисля, че това е нормална цена за такъв уред :)

29 Апр 2015, 17:26

Ами ние си купихме някаква супер евтина, беше и намалена за 30 лева - супер оферта, не, че гладим често, но пък досега не ни е въртяла номера! :D

30 Апр 2015, 10:21

Здравейте. Сега ще си купуваме нова ютия и много се чудя, дали трябва да бъде в тефлоново покритие, или това не е необходимо? Досегашната ми ютия беше съвсем обикновена и никога не съм имала проблеми с нея, но накрая падна и се развали. Има ли значение покритието? :roll:

04 Май 2015, 16:34

За мене няма никакво значение, тъй като ги чупя толкова бързо, че не мога да им се нарадвам :D аз лично не съм купувала от други съображения, тъй като тефлонът е вреден за природата, иначе не съм имала особено проблеми с ютиите с обикновена повърхност :idea:

08 Май 2015, 12:02

Jully написа:Здравейте. Сега ще си купуваме нова ютия и много се чудя, дали трябва да бъде в тефлоново покритие, или това не е необходимо? Досегашната ми ютия беше съвсем обикновена и никога не съм имала проблеми с нея, но накрая падна и се развали. Има ли значение покритието? :roll:

Тва е леготия, ти няма да печеш яйца на тях. :)

08 Май 2015, 16:41

Ще ви послушам и ще си взема обикновена ютия! :)

14 Май 2015, 13:15

Jully написа:Ще ви послушам и ще си взема обикновена ютия! :)

И все пак се довери на марка, не си вземай Сафир :)

15 Май 2015, 09:16

Купих си на Бош ютия, дано да остана доволна, взех я с намаление за 50 лв. :)
Добави отговор
Отиди на страница: