Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Да говорим за пластични операции – споделяне на опит!

12 Мар 2014, 18:22

Мисля, че е в границите на нормалното тук да има и тема за пластичните операции. :idea: :idea: Виждам такива – „Искам да си уголемя бюста, но без силикон”, е, истината е друга – не може да има съществена разлика в размера само с билки и кремове, :lol: нужни са често и пластични операции!

Моята история е такава: две години след раждането на близнаците си сложих импланти в бюста по 300 кубика - висок профил, Евросиликон, грапави и кръгли, над мускула при д-р Стоянов. Както обикновено упойките не ми понасят, доста време след това ми беше зле, но не съм усетила, някакви сериозни болки. След десетина дни вече се грижих сама за децата и съм много доволна от това, което се получи като краен резултат! ;)

Не се гордея, не е кой знае какво, но е важно след каквато и да е пластична операция да се чувстваш добре в кожата си! :!: :!: :!: :!: :!:
Споделяйте вашият опит, за да можем да помогнем и на момичета, които желаят, но се са събрали достатъчно смелост или информация, за да се подложат на пластична операция!

Re: Да говорим за пластични операции – споделяне на опит!

12 Мар 2014, 18:25

От тийнейджър си мечтая за по-голям бюст, сега след като родих със сигурност ще ми се наложи, тогава мислих, че татко ще ми подари, но уви, днес мъжът ми е длъжен!
Винаги ми е било интересно дали това ще повлияе на кърменето при евентуална втора бременност, съмнявам се, но искам да чуя и други мнения! ;)
Добави отговор
Отиди на страница: