Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
09 Мар 2015, 18:09
За мен е рано, като ги виждам как реват в детската градина, то в първи клас не са по-различни!

Като пораснат по-може, след 3-4 клас, когато се обособят като самостоятелни личности.
25 Юни 2015, 11:15
Лошо няма да бъдат децата самостоятелни, не е чак толкова страшно да отидат на море сами или на какъвто и да лагер, не се притеснявайте чак толкова много. Но е абсолютна лудост родителите да си вземат стая в същия хотел и да ги контролират, така децата никога няма да се научат на самостоятелност и да почувстват, че им се гласува доверие.
09 Мар 2017, 11:20
Rali_hr написа:Лошо няма да бъдат децата самостоятелни, не е чак толкова страшно да отидат на море сами или на какъвто и да лагер, не се притеснявайте чак толкова много. Но е абсолютна лудост родителите да си вземат стая в същия хотел и да ги контролират, така децата никога няма да се научат на самостоятелност и да почувстват, че им се гласува доверие.
Като са много малки, защо родителите им да не бъдат с тях и да не ги контролират поне малко и да се грижата за тях, все пак са деца все още и най-малкото не могат да се сетят кога да си измият зъбите. А и колко са ориентирани няма да говорим, така че опасно си е.
15 Мар 2017, 20:45
Е, защо пък да не се даде възможност на децата малко да се отпуснат и да бъдат сами? Има много лагери и зелени училища пригодени за първокласници, вече е въпрос на смелост и организация от страна на родителите да ги пуснат.
16 Мар 2017, 13:00
Къде я записвате на лагер? то май няма много възможности и колко е скъпо?
16 Мар 2017, 13:19
Записах я към един спортен клуб, тази година видях, че са направили страница, мога да ви я дам, но аз останах много доволна от организация и от всичко, което бяха направили миналата година. Сега имам информация, че лагера ще бъде в Долна Баня за 10 дни. Цената му е 689 лв. като включва 4 хранения, транспорт, тренировки по трите спорта, допълнителни игри и забавления. Знам, че има еко пътека, ферма за щрауси и др. Това, което най-много ме грабна, че треньорите са шампиони от национални и международни състезания. Аз лично държа детето ми да е в ръцете на професионалисти. :)
16 Мар 2017, 13:43
Звучи много добре, ей тука щ ее полезно да споделиш линк:
topic-t13780.html
16 Мар 2017, 13:45
Благодаря ще споделя :)