Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
09 Мар 2018, 16:02
те мамините синчета не знаят че не могат сами, мислят си че са хванали господ за шлифера и не уважават жените около себе си.... горката ти майка!
09 Мар 2018, 16:10
moni.sparrow написа:Напоследък все по-често се питам дали не съм си взела точно такъв мъж – мамино синче?! Живеем в две отделни къщи, но в един двор с неговото семейство! Не искам да ви описвам колко нерви хабя, за да не обръщам внимание на всичко случващо се около нас с децата!
Интересна ми е гледната точка, както на мъжете, така и на жените, тъй като хиляди пъти съм разговаряла с мъжа ми да се пренесем в града, така или иначе имаме апартамент там, да си живеем на спокойствие и без нерви, но той държи да остане до полата на мама, в пълния смисъл на израза мамино синче!!!
Разказах ви историята си, първо защото мисля, че е време някой безпристрастен да отсъди кой е прав и дали не е време да се изнеса с децата и второ, за да установим по какво бихте определили един мъж като мамино синче?!
Миличка, комшии нямате ли в другия двор? Някой съсед нещо?! мъжът ти очевидно е престанал да върши задълженията си и не те е опрашвал скоро! Остай му децата, па ти се изнеси и без тва по-убава няма да станеш!
.. и ела на батя у креватя
09 Мар 2018, 18:07
Ако момчето до мен не може да ми плати кафето сутрин, то няма какво да си говорим.
Истинският, независим мъж, който не е вързан за полите на майка си, може да си позволи да ми купи бутушките от мола, без да звъни на някой да му се моли за заеми.
11 Мар 2018, 09:35
тук се напълни с такива мнения, че ми е лошо. "опраши" "ела на батя у креватя"
Това даже не мога да го коментирам.
Като гледам какви са жените тук, не се учувам какви мъже се въртят около вас и защо нямате изобщо мъже до себе си.
12 Мар 2018, 17:26
Абе колкото и да хейтвате, друго си е да си хапнеш от домашните манджи или да ти ошетат къщата. То е ясно, че после пак ще се мрънка, но поне майка ти няма да се сърди, а жената може 1 седмица да ходи нацупена. Това е въпрос на разбиране