Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Идеи и съвети за крем-супи!

03 Юни 2015, 13:29

Е как той ориза винаги остава на зрънца въпреки пасирането, тва не е крем супа вече.

04 Юни 2015, 16:07

miron написа:Е как той ориза винаги остава на зрънца въпреки пасирането, тва не е крем супа вече.

На мен не ми се получават така, а се пасират гладко, но аз съм много упорита. :mrgreen:

04 Юни 2015, 20:57

И аз не ги харесвам с ориза, и на мен не ми се получават, останалото се разбива чак на пяна, а оризът си стои и тва е.

09 Юни 2015, 11:41

Вчера си направих крем супа с кашкавал и топено сирене, отделно с много картофи и зелен боб.

09 Юни 2015, 13:16

Pipilota написа:Трябва ми крем супа с моркови, има ли такова нещо? :) Синовете ми си умират за моркови и постоянно искат да хапват неща с морков!

Има, защо да няма, слагаш много моркови, слагаш малко картоф, за да уплътни.

17 Юни 2015, 12:13

Освен с картоф, може да се уплътни и с нишесте, пък и става много добре и много бързо :)

17 Юни 2015, 15:09

miron написа:Освен с картоф, може да се уплътни и с нишесте, пък и става много добре и много бързо :)

Има ли от къде да си купим натурално нишесте и то какво съдържа? Аз се плаша от съдържанието на нишестето за кремове да речем.
А за идея за супите, вчера направих изключително вкусна супа, само с тиквичка и морков и картоф, накрая сложих по една лъжица заквасена сметана. :)

16 Юли 2015, 13:08

Ще си купиш натурално нишесте, поне не опаковката ще пише така, в Кауфланд съм виждал при брашната ;) Обаче ся до колкое истина е друг въпрос. :)

16 Юли 2015, 13:19

Може да се сгъстява и супата с много картофи :)

17 Юли 2015, 11:50

Rali_hr написа:Вчера си направих крем супа с кашкавал и топено сирене, отделно с много картофи и зелен боб.

Ммм това звучи супер, морковена супа, тооолкова оражева :) :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4