Kremiliya написа::lol:![]()
Да съставим меню за синовете на Локумът е сериозно предизвикателство, целта ни ще е да свали някой от тях Lisicata така ли?
![]()
![]()
Язък за момичето!

Kremiliya написа::lol:![]()
Да съставим меню за синовете на Локумът е сериозно предизвикателство, целта ни ще е да свали някой от тях Lisicata така ли?
![]()
![]()
dinkog написа:Стига де, ако девойката спортува активно, защо да не е с 30кг повече от останалите жени и в пъти по-напомпена от тях?
Bass написа:dinkog написа:Стига де, ако девойката спортува активно, защо да не е с 30кг повече от останалите жени и в пъти по-напомпена от тях?
Ти женски Хълк виждал ли си?
Bass написа:dinkog написа:Стига де, ако девойката спортува активно, защо да не е с 30кг повече от останалите жени и в пъти по-напомпена от тях?
Ти женски Хълк виждал ли си?
Те точно така не се изграждат правилните навици май, после ще пише и тя някъде, имам 30 кила отгоре, но пък съм стегната, и това придружено със снимка на сладолед.Bass написа:Kremiliya написа:Lilly_milly написа:Тя волята се възпитава от детството, трудно е в един момент да бъдеш превъзпитан и то за нещо, с което си свикнал дотолкова, та да не ти прави впечатление!
Как се възпитава волята, че не знам как да възпитам дъщеря ми, пък вече е на 12!
Пускай повече "Том и Джери", давай и сладолед за закуска понякога и не напрягай детето.
Bass написа:Ако тия излишни кила са ви мускулна маса, метнете 5-6-7-8 насам!
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта