Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
23 Яну 2015, 14:39
Нито с тъща е лесно, нито със свекърва, най-добре всяка жаба да си знае гьола!
23 Яну 2015, 15:53
Mon_ton написа:Нито с тъща е лесно, нито със свекърва, най-добре всяка жаба да си знае гьола!

така е, така е, а има хора, които живеят с родителите си и създават семейства, не им е лесно, но е труден живота понякога
24 Яну 2015, 11:34
И тъщата и къщата трябва да са на различни места, но не винаги се получава. Важното е да не им обръщате много внимание на тъщите, казвате по едно добре и толкова, накрая си правите каквото си поискате
24 Яну 2015, 12:49
С мъжът ми сме живели с тъщата му, демек с моите родители, не беше приятно за никой, макар че майка ми не се меси в отношенията ни и не ни дава акъл по никакъв начин.
01 Апр 2016, 13:49
S_Milenska написа:С мъжът ми сме живели с тъщата му, демек с моите родители, не беше приятно за никой, макар че майка ми не се меси в отношенията ни и не ни дава акъл по никакъв начин.
Ама самото присъствие дразни. Най-добре е всяка жаба да си знае гьола и да с евиждаме с родителите си само когато си ходим на гости.
01 Апр 2016, 14:09
На моя мъж тъщата живее чак на другия край на страната и никога не съм го чула да недоволства

. Шегата настрана, но заврените зетове ми се струва, че не виждат толкова зор, колкото снахите. Имам няколко познати, които са заврени зетове и ги гледат като писани яйца

. Ама и те угаждат всякак, може от това да е

.
07 Апр 2016, 12:36
zagrijena написа:На моя мъж тъщата живее чак на другия край на страната и никога не съм го чула да недоволства

. Шегата настрана, но заврените зетове ми се струва, че не виждат толкова зор, колкото снахите. Имам няколко познати, които са заврени зетове и ги гледат като писани яйца

. Ама и те угаждат всякак, може от това да е

.
Мисля, че винаги жените ще си гледат повече синчетата, затова проблемът идва от свекървите, а не от тъщите. Тъщата не може толкова много проблеми да създава сякаш!
07 Апр 2016, 14:31
Смятам, че жените обикновено сме тези, които сме склонни да сиктирдосаме майка си и да тръгнем да дирим любовта, докато мъжете все си остават "на мама момчето" и винаги гледат да не я огорчат. Което веднага повдига въпроса, кое е по-лошото! Мисля, че битката с тъщата е по-скоро пословична и не е истина, докато битката със свекървата е истинска.
08 Апр 2016, 13:28
Kaya написа:Смятам, че жените обикновено сме тези, които сме склонни да сиктирдосаме майка си и да тръгнем да дирим любовта, докато мъжете все си остават "на мама момчето" и винаги гледат да не я огорчат. Което веднага повдига въпроса, кое е по-лошото! Мисля, че битката с тъщата е по-скоро пословична и не е истина, докато битката със свекървата е истинска.
Съгласна съм с теб, ние сме склонни да прегазим всеки и всичко, за да сме с мъжа, когото обичаме. А дори и съпруга и тъщата да не се обичат много, много, по не си показват неприязанта като че ли. Не са като снахата и свекървата, които могат да си избодат очите

.
08 Апр 2016, 14:33
Жените знаем как да направим от мухата слон, затова нашите конфлитки са по-тежки.