Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Малка къща, а пък вътре...тъща...

07 Дек 2016, 12:21

Всеки в един момент е живял я с тъщата, я с майка си... :mrgreen: Всичко е хубаво, когато свършва добре, или по-точно, когато възможно най-бързо всеки си тръгне по неговия път. Бих се съгласил на съвместно живеене, ако апартамента е голям и като цяло се виждаш с тея хора само за едното ядене, без да си пречите през останалото време. :wink:

13 Дек 2016, 15:48

Дори и да е грамаден апартамента, пак все нещо ще има, за което да се дразните или пречите :smile: . Най-добре отделно, не че и тогава няма да има поводи :mrgreen: .

13 Дек 2016, 17:10

analizatorka написа:Дори и да е грамаден апартамента, пак все нещо ще има, за което да се дразните или пречите :smile: . Най-добре отделно, не че и тогава няма да има поводи :mrgreen: .

Нали. :) Не знам защо на мъжете толкова много им пречи тъщата, направо е непоносимо тяхното отвращение и прочие, а и прекалено.

14 Дек 2016, 12:16

Ваня Стойчева написа:
analizatorka написа:Дори и да е грамаден апартамента, пак все нещо ще има, за което да се дразните или пречите :smile: . Най-добре отделно, не че и тогава няма да има поводи :mrgreen: .

Нали. :) Не знам защо на мъжете толкова много им пречи тъщата, направо е непоносимо тяхното отвращение и прочие, а и прекалено.

Като цяло, самият факт, че е там дразни, разбираш ли. Да рови и да дава някакви умопомрачителни съвети на жена ни, която тя ще следва после и ще навлизаме в някакъв луд и безумен свят едновременно.

15 Дек 2016, 16:52

Аз съм свекърва и никога не съм си подволявала да ровя, надничам или нещо подобно. Уважавам чуждото мнение, чуждите правила и не се опитвам да налагам своите. Когато синовете ми са били малки, съм имала думата, но сега те са си създали семейства и аз няма какво да се меся. Ако ме питат или искат мнението ми, си го казвам, но дотам.

23 Яну 2017, 16:09

zheleva212 написа:Аз съм свекърва и никога не съм си подволявала да ровя, надничам или нещо подобно. Уважавам чуждото мнение, чуждите правила и не се опитвам да налагам своите. Когато синовете ми са били малки, съм имала думата, но сега те са си създали семейства и аз няма какво да се меся. Ако ме питат или искат мнението ми, си го казвам, но дотам.

Малко са като тебе, повечето баби искат да се намесват във всяко едно отношение, особено, по мое мнение свекървите са до някъде ощетени, защото жените си остават по-близки с майка си, съответно свекървата е малко в страни от това,което се случва в семейството.

23 Яну 2017, 18:03

Ние сме точно обратното, той споделя много с майка си, аз по-малко с моята. :lol: Не обичам да споделям всяко едно дребно нещо, кой какво казал, как го казал, ама защо го казал. Като има проблем ние трябва да си го решаваме, не да се бъркат други, дори и майки.

24 Яну 2017, 10:31

До някъде мисля, че е хубаво, когато мъжът и жената са близки с майките си. Все пак това е нещо хубаво, което един ден ще предадат и на децата си. Въпросът е тези жени какви са и дали и как биха се месили в една такава връзка.

24 Яну 2017, 11:58

Да дадеш съвет, да изслушаш не е месене. Всяко нещо отвъд тези неща е месене. Малко го спазват това. В тежки и проблемни моменти човек е много уязвим и може да бъде подведен волно или неволно дори и от близък човек.

24 Яну 2017, 13:05

Дори и най-добрия родител не се живее готино, когато става въпрос за домашни задължения, за съжителство. Ако няма точно установени правила и начин на живеене е трудно. Тъщи или свекърви, трябва да има разбирателство.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7