Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
27 Сеп 2018, 11:26
Някой път и това време идва, какво да се прави, живот ли бе да го опишеш.
04 Дек 2018, 13:56
За интелигентния и некомплексиран мъж е важен със сигурност. На него ще му е скучно с жена, която няма какво да каже, с която не може да дебатира и спори.
Само мъжа с комплекси ще се радва на жена без мнение и без глас, така да се каже.
Друг е въпроса, че обикновено мъжете не обичат да разговарят, когато са ядосани и все изчакват май да отмине бурята. За жените не е така
03 Яну 2019, 15:05
Не всички мъже обичат да разговарят. Колкото и да ни се иска на нас, жените, просто някои мъже не обичат. Аз живея с такъв и понякога е предизвикателство. Все едно срещу мен е стена, непроницаем е. Не го прави умишлено, не е само с мен така. Можем донякъде поне да ги научим да споделят, когато има проблем. Но за дреболии едва ли биха се пречупили да си хабят думите. Това е.
01 Мар 2019, 16:31
Много ми е трудно да общувам, не съм разговорлив. И забелязвам, че това е голям проблем за жената до мен. Опитвам се да обсъждаме недоразуменията, обаче понякога просто ми писва от говорене. Осъзнавам че е по-добре да се говори, но за мъжете е много трудно. И като дете не обичах да говоря много много. Явно си е до характер.
11 Мар 2019, 12:28
Хахаха, да, това последното вероятно е простата истина