Фурната ни е съвсем нова и доста трудно става опознаването ни с нея! Все още прегарям или вадя сурови манджите и реших да си купя отделно термоигла, тъй като не съобразих да си взема фурна със сонда за месо!
Обаче не мога да разбера как се ползва, въпреки че има таблица, която върви с термоиглата.
Задължително ли трябва да бъде студена фурната, когато слагам яденето, заедно с термоиглата в него?
А когато достигне необходимата температура тази фурна изключва, за да я поддържа еднаква, от една страна, от друга страна, когато термоиглата покаже, че яденето достигне необходимата си температура, какво да правя , да намаля фурната или напълно да я изключа?
Ако сте ползвали и вие термоигла, по възможност с успех по-различен от моя , дайте малко съвети!