Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Автобронзанти

27 Окт 2011, 15:53

Аз сега си взех на Лореал, автобронзантите ми се струват най-безобидния начин за тен. Много съм доволна, ексфолирах се цялата преди да се намажа, но помолих една приятелка за съдействие за гърба. Стана разкошен тен.

Защо ставам оранжева от автобронзантите?!

17 Апр 2014, 11:06

Преди седмица си купих автобронзант на Ейвън,направих всичко както трябва! Ексфолирах хубаво кожата,след това я хидратирах, понеже приятелка каза, че много изсушавали, най-накрая като се намазах станах оранжева, че и на петна! :shock: :shock: :shock: :shock:

След като ми падна оранжевият цвят, си купих друг на Лореал, защото реших, че просто автобронзантите на Ейвън не са добри! Минах през същата процедура, но пак съм оранжева и на петна :oops: , но поне не е достатъчно тъмен (което не знам вече дали е хубаво или лошо :mrgreen: ), направо ме е срам да ходя по улиците с цвят на морков! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Моля ви за съвет :!: :!: :!: нещо в моята кожа ли не е наред, за да ставам такава оранжева или автобронзантите, които купувам са скапани?! :roll:

Re: Защо ставам оранжева от автобронзантите?!

17 Апр 2014, 11:12

Повечето, които съм пробвала оранжавеят, този на Ейвън не съм, но на Лореал не ми харесва, понеже нали знаеш - глупав и упорит, сега си взех на Clarins, цените са ужасни, но пък пожънах успех - супер естествен тен ;) ;)

16 Юли 2014, 14:00

Какво да ти кажа, аз и от солариума ставам оранжев. Преди ходех, понеже като дойде лятото изгарях на уличен тен, кожата ми е много светла, но приличам на морков, а и са опасни, няма смисъл.

23 Фев 2015, 14:24

:) много ги мразя тези бронзанти, никога не съм харесвала как изглеждат, според мен всички стават оранжеви.

23 Фев 2015, 16:33

Rali_hr написа::) много ги мразя тези бронзанти, никога не съм харесвала как изглеждат, според мен всички стават оранжеви.

Ние сме стари, затова, младите момичета ги смятат за голям хит и ги използват постоянно за всичко :)))

09 Апр 2015, 17:14

Ами автобронзантите няма какъв друг цвят да ти придават, освен оранжев, но не е задължително, зависи и кожата как и понася, зависи и от самия продукт, има доста евтини, които са наводнили пазарите и правят ужасна кожата, така че внимавай, всъщност отказах се да ги ползвам, когато не успях да открия своя!

09 Апр 2015, 20:13

И аз винаги ставам оранжева, не знам защо така, затова спрях да го ползвам, предпочитам да използвам други неща за тен :)

27 Апр 2015, 13:24

Май никога не съм се мазала с такова нещо, но си спомням едно време майка ми имаше същия плачевен резултат :mrgreen: А не знам дали с всички, но и при най-малкото изпотяване това нещо протича...иначе и тя беше като намазана неравномерно с блажна боя оранжева :lol:

27 Апр 2015, 13:30

annamaria написа:Май никога не съм се мазала с такова нещо, но си спомням едно време майка ми имаше същия плачевен резултат :mrgreen: А не знам дали с всички, но и при най-малкото изпотяване това нещо протича...иначе и тя беше като намазана неравномерно с блажна боя оранжева :lol:

И аз не съм се мазала, сега се чудят с каква глупост да се намажат малките!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3