Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
04 Мар 2018, 09:57
Отдавна обмислям да си купя хлебопекарна, днес получих предложение от близка приятелка да ми направи този подарък.

Много се замислих, понеже.. наистина искам, но се притеснявам, няма ли да се подхлъзна по коричката на прясно изпечения хляб и всичките ми диети да отидат подяволите. Не се сещам за една, в която се препоръчва да се яде топъл хляб
Все пак, у дома само баща ми яде хляб, другите изключително рядко, дали си струва подобна покупка, но пък обичат домашните печива - месеница, тутманици, мекици и т.н., а аз изобщо не обичам да меся, така че хлебопекарната би била огромно облекчение в това отношение, но и естествено ще засили консумирането на тестяно у дома.
Вие какво бихте ме посъветвали?
04 Мар 2018, 21:40
Увеличаваш яденето на топъл хляб поне 3х :)
08 Мар 2018, 17:27
Акоможете да се владеете и да ядете само толкова, колкото ви е необходимо и топлия хляб не ви изкушава, хлебопекарната е чудесен уред, с който ще сте сигурни какво точно ядете.
Хлябът е един от основните вредни храни по пазарите.
08 Мар 2018, 17:52
Едва ли ще се случи да ядете непрекъснато топлия хляб. Ако сте от хората, които не обичат да месят, хлебопекарната ще ви бъде от полза. Спестява време и усилия, но по-важното е, че знаете какво слагате в нея и сте сигурни, че ядете истински хляб. Вие решавате, но е добре да имате подобен уред.
09 Мар 2018, 11:17
Аз с моите килограми, не бих си купила хлебопекарна. и без друго ми е трудно да се откажа и от смотания хляб от магазина, а какво остава да имам топъл хубав хляб у дома. Никога не бих си взела хлебопекарна, това е уред за хора, които не могат да залитат по храненето.
15 Май 2018, 16:01
Аз си купих и сег ау нас всеки ден ядем истински хляб, не мисля каква ли глупост този път са сложили в хляба и съм мноого доволна. Ядем дори по-малко хляб от преди, защото засища повече, така че нез нам дали е опасно, аз съм доволан и не съжалявам/
16 Май 2018, 15:24
Аз мисля, че това не е в разрез с диетата.. до колкото знам има много рецепти за здравословни хлебчета със семена и тн. правени в такава хлебопекарна. А и е сто пъти по-добре да си хранеш децата и мъжа с такъв хляб от колкото с онзи дунапрен натъпкан с консерванти от магазините. Отделно аз съм яла хляб от хлебопекарна и насища много, така че едва ли щеше отдадеш на безконтролно тъпкане.. поне докато й свикнеш на работата на машинката и това какво те устройва да правиш с нея
16 Май 2018, 15:32
Имаме хлебопекарна, манията е в началото, после вече като се свикне не се яде чак толкова. Ние правим два пъти в седмицата и това е.
20 Май 2018, 11:33
Аз имам хлебопекарна, но не ми се получава много хубав хляб и никак не се изкушавам да ям много.
21 Май 2018, 12:42
Е чак опасна, ако не залитате. Аз за Коледа реших да си купя, угорих си - взех. Сега, когато искат мекици, месеници и подобни неща, не омазвам цялата къща с брашно, ами лесно = пускам машината и тя си меси.
С всичко правя така, а пека във фурната, повече ми харесва.