Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
09 Дек 2014, 15:40
Ползвам я само когато си топя краката в гореща вода след като съм настинала
09 Дек 2014, 18:00
Разтворена в преварена вода за промивки на носа при хрема, и за топла баня на краката
10 Дек 2014, 11:38
Burborino написа:Разтворена в преварена вода за промивки на носа при хрема, и за топла баня на краката
Вярно, че и за това ставаше изкочи ми от ума направо
12 Дек 2014, 10:29
Май за нищо не съм ползвала солта за лекуване, освен за гореща вана за краката
12 Дек 2014, 17:51
Интересни са обаче тези компреси на носа, измъчваше ме една жестока хрема, не можех да дишам и реших да пробвам с компресите, мина ми за една вечер!

✳️▶️
Любими домашни рецепти на читателите на форума ◀️
15 Дек 2014, 18:12
Довечера въпреки че нямам синузит ами само запушен нос мисля да си направя този компрес със солта.
16 Дек 2014, 14:53
silver933 написа:Довечера въпреки че нямам синузит ами само запушен нос мисля да си направя този компрес със солта.
Пробва ли го това? Явно има някакъв такъв вирус, че и аз съм със същия проблем ;(
17 Дек 2014, 13:43
Andrey написа:silver933 написа:Довечера въпреки че нямам синузит ами само запушен нос мисля да си направя този компрес със солта.
Пробва ли го това? Явно има някакъв такъв вирус, че и аз съм със същия проблем ;(
Слагайте краката в топла вода ще ви помогнат да се отпушите
19 Яну 2015, 13:35

Стана ми смешно по-сол и по-малко сол!
Аз от скоро си взех хималайска сол, учим се да намалим количествата на сол, които ядем. Може би трябва да слагам повече подправки в ястията.
06 Мар 2015, 11:34
Предполагам, че едната идва от Хималаите, хахахахах

)) Всъщност не знам каква е разликата, но аз повече харесвам хималайската, сякаш има едни по-особен вкус.