Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: За какво използвате морската сол в домашното лечение?

09 Дек 2014, 15:40

Ползвам я само когато си топя краката в гореща вода след като съм настинала :mrgreen:

09 Дек 2014, 18:00

Разтворена в преварена вода за промивки на носа при хрема, и за топла баня на краката

10 Дек 2014, 11:38

Burborino написа:Разтворена в преварена вода за промивки на носа при хрема, и за топла баня на краката

Вярно, че и за това ставаше изкочи ми от ума направо :)

12 Дек 2014, 10:29

Май за нищо не съм ползвала солта за лекуване, освен за гореща вана за краката :roll:

12 Дек 2014, 17:51

Интересни са обаче тези компреси на носа, измъчваше ме една жестока хрема, не можех да дишам и реших да пробвам с компресите, мина ми за една вечер! :shock:

✳️▶️Любими домашни рецепти на читателите на форума ◀️

15 Дек 2014, 18:12

Довечера въпреки че нямам синузит ами само запушен нос мисля да си направя този компрес със солта.

16 Дек 2014, 14:53

silver933 написа:Довечера въпреки че нямам синузит ами само запушен нос мисля да си направя този компрес със солта.

Пробва ли го това? Явно има някакъв такъв вирус, че и аз съм със същия проблем ;(

17 Дек 2014, 13:43

Andrey написа:
silver933 написа:Довечера въпреки че нямам синузит ами само запушен нос мисля да си направя този компрес със солта.

Пробва ли го това? Явно има някакъв такъв вирус, че и аз съм със същия проблем ;(

Слагайте краката в топла вода ще ви помогнат да се отпушите :mrgreen:

Re: Хималайска сол и морска сол - има ли разлика и коя е по-полезна?

19 Яну 2015, 13:35

:lol: Стана ми смешно по-сол и по-малко сол!
Аз от скоро си взех хималайска сол, учим се да намалим количествата на сол, които ядем. Може би трябва да слагам повече подправки в ястията. :)

Re: Хималайска сол и морска сол - има ли разлика и коя е по-полезна?

06 Мар 2015, 11:34

Предполагам, че едната идва от Хималаите, хахахахах ;))) Всъщност не знам каква е разликата, но аз повече харесвам хималайската, сякаш има едни по-особен вкус. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 8