09 Юли 2014, 13:13
09 Юли 2014, 13:18
09 Юли 2014, 13:27
09 Юли 2014, 13:41
09 Юли 2014, 14:22
Blueberry написа:Какви са тези керамични плоДове?
09 Юли 2014, 14:30
magda написа:Blueberry написа:Какви са тези керамични плоДове?
такъв за трошене на зъби сигурно![]()
![]()
ех, значииии...
09 Юли 2014, 14:36
xrisy_vd написа:Аз бях с керамичен плот в квартирата, много трудно се почистваше, то не бе с препарат за стъкла, после сухи кърпи, хартиени салфетки и пак замазан. Другото, което е още на първото готвене около тенджерата се надигнаха някакви балони, котлона беше чисто нов, не знам какво се случи и покритието покафеня, като изгорял беше. Е да пак се приготвяше ядене на него, но вече си имам едно на ум. Леля ми е с индукционни котлони- 4 на брой, определено видях плюсовете, като изключим, че съдовете са скъпи, на котлона му трябваше едно забърсване само.
За себе си, тъй като ми предстои обзавеждане на кухня съм решила 2 индукционни задължително. Аз мога и да не мятам палачинките
09 Юли 2014, 15:02
09 Юли 2014, 15:44
djudjanka написа:Нямам наблюдения върху индукционните котлони, но съм чувала добри отзиви. В момента ползвам керамични котлони и не съм доволна, при тях съдът трябва да е с равно дъно, за да се долепя максимално до плота, за да се използва ефективно топлината. Ако имам избор бих предпочела газови или индукционни.
10 Юли 2014, 10:10