Последна фаза от ремонта - кухнята, просто е по-близо до входната врата, затова и оставихме нея за накрая. Харесала съм идеалният плот, направо мечта, но имам дилема, какви котлони да избера. Предложиха ми 2 индукционни + 2 керамични или 4 керамични, а нямам как и кои да избера.
Много се надявам, някой който използва индукционни котлони, но вградени, а не от единичните, да сподели дали е доволен, съответно дали ще може да ми го препоръча
Общо взето май зная повече за негативите, от колкото за позитивите на индукционния котлон - трябва да купувам нови съдове, след като отлепя съда от котлона той престава да работи, а следващия път щом сложиш съда трябва да изчакаш 90 сек. От друга страна нямам идея как се почистват, до колко е лесно и дали не залепва повече, от колкото на керамичния плот? а до колкото и чух не стават за палачинки, понеже аз ги мятам във въздуха и като ми загасне котлона ще има да ги правя с часове
Много се надявам някой използващ индукционен котлон да ми помогне и евентуално да ми изтъкне причините, подари които е наистина удобен и си струва!