Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Препоръчайте ми апарат за кръвно налягане

21 Яну 2016, 14:07

Поят мъж си купи електронен, от по-скъпите. Когато мери, да кажем, три пъти един след друг, и трите пъти дава различни стойности на кръвното. Близки, но различни. Нормално ли е това или апаратът на струва?

21 Яну 2016, 14:41

analizatorka написа:Поят мъж си купи електронен, от по-скъпите. Когато мери, да кажем, три пъти един след друг, и трите пъти дава различни стойности на кръвното. Близки, но различни. Нормално ли е това или апаратът на струва?

Нормално е, не е нормално да се мери повече от веднъж кръвното налягане последователни пъти. :)

25 Яну 2016, 14:53

Може да е хипохондрик човека.

02 Фев 2016, 15:10

И аз знам, че стойностите се променят, когато се мери кръвното един след друг път, трябва да има поне 30 минути почивка между меренето. Може би от притискането се получава изменение.

Re: Къде да си ремонтирам електронният апарат за кръвно налягане?

03 Апр 2016, 17:56

blood_pressure_st.jpg
Ремонт на апарати за кръвно налягане в София
blood_pressure_st.jpg (162 KiB) Прегледано 2132 пъти
Може да се свържете с инж. Станев за ремонт на апарат за кръвно налягане в София.

За контакт: http://stanevremont.blogspot.bg/2016/04/blog-post.html

Дано съм била полезна. :)

Re: Къде да си ремонтирам електронният апарат за кръвно налягане?

31 Май 2016, 12:49

Много ви благодаря! Всички отговори ми бяха полезни. :)

Re: Препоръки за добър апарат за кръвно

22 Ное 2018, 11:59

Имахме преди Микролайф, сега сме със Сендо. Мъжът ми е с високо кръвно и в преходните сезони си го следи ежедневно. Доволни сме.

30 Апр 2019, 12:45

Нашият е Sendo и не сме имали проблеми.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6