Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Еднодневно пречистване на организма с хлебен чай - помага ли?

23 Юли 2014, 10:32

Скоро чух за еднодневното пречистване с хлебен чай. Първо не може да проумея какво е хлебен чай, но се оказа съвсем близо до ума - черен хляб + вряла вода = хлебен чай :idea: :D

Та еднодневното пречистване се състои основно в пиене на хлебен чай, както и някои сокове, но ми е странно дали организма може да се пречисти само за един ден :? от друга страна след като не приемаш хляб, а само /предполага се/ полезната част от него, защо не? :?

Мислите ли, че еднодневното пречистване с хлебен чай може наистина да помогне на организма или поне в седмицата трябва да бъдат направени няколко такива дни, за да се усети наистина пречистването на организма?

Re: Еднодневно пречистване на организма с хлебен чай - помага ли?

23 Юли 2014, 10:37

В никакъв случай не можеш да очакваш да пречистиш организма си за един ден, при положение, че години наред си трупал гадости в него. Предполагам, че поне няколко седмици подред трябва да си правиш такива дни, но има и други начини за еднодневно пречистване на организма, които изключват хляба :idea:

28 Юли 2014, 16:33

Имам го вече като навик и всеки понеделник си правя едно такова пречистване, единственото, което приемам е вода с лимон, не е точно с хлебен чай, но ми е ок, чувствам се добре и доста по-лека!

29 Авг 2014, 10:48

При обстоятелствата, които са ни много добре познати - хляб с пестициди, оцветители и розов мухъл не мисля, че е добра идеята за пречистване с хлебен чай, просто защото няма да се пречистиш, но имаш другата опция, да се натровиш! :D

03 Дек 2014, 16:25

за първи път чувам за хлебен чай, сигурно има някаква система, по която се приемат ;)

19 Юли 2016, 14:21

Каквито и рецепти и предложения за прочистване да съм гледала, не съм срещала да се прави прочистване с хляб, дори и черен да е. Не мисля, че ще стане.
Добави отговор
Отиди на страница: