Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че българските мъже могат да влезнат в класация за най-надарените в Европа?

08 Апр 2015, 11:19

Е нашите мъже са си доста надарени, не може да им се отрече :)

Re: Смятате ли, че българските мъже могат да влезнат в класация за най-надарените в Европа?

03 Юни 2015, 12:46

Kaya написа:Е нашите мъже са си доста надарени, не може да им се отрече :)

От това, което съм виждала досега мога да кажа, че имаме и от малко до голямо. :lol: :lol: :lol:

09 Юни 2015, 15:24

Е хубаво е като знаем, че можем да донесем удоволствие на жените си:)

10 Юни 2015, 09:39

Всичко е много пресилено, всеки мъж е различен.

10 Юни 2015, 11:26

То е и като женските гърди малко размера на мъжкото достойнство.

11 Юни 2015, 16:53

Аз съм на мнение че много такива класации можем да бием, няма тука малки при нас, всичко е яко мъжество :)

12 Юни 2015, 07:09

Ами какво да кажа, да са ни живи и здрави мъжете! :) Макар че то като не правим секс заради фейсбука... файда за надарените мъже. :lol:

12 Юни 2015, 08:57

Lollipop написа:Ами какво да кажа, да са ни живи и здрави мъжете! :) Макар че то като не правим секс заради фейсбука... файда за надарените мъже. :lol:

:lol: :lol: :lol: Ако трябва да си признаем, едно време срещите бяха на живо, сега се развиват пред компютъра, така че... защо да не и това?!

12 Юни 2015, 12:55

Абе аз като мъж да си кажа, че съм много доволен от тази статистика, да не съм чул някой българин да се комплексира ;)

12 Юни 2015, 13:26

Krum написа:Абе аз като мъж да си кажа, че съм много доволен от тази статистика, да не съм чул някой българин да се комплексира ;)

:lol: :lol: Аз да си призная не бих се оплакала от моя приятел, определено има какво да даде на една жена ;р
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4