01 Дек 2015, 15:00
Kaya написа:Всъщност аз докато гледам филм обикновено направо вечерям. Рядко ям за спорта.
01 Дек 2015, 15:50
03 Дек 2015, 16:00
Rali_hr написа:Аз съм на мнение, че храната е голяма работа. На мен лично ми доставя удоволствие, кара ме да се усмихна и т.н. ако имам добре подредена маса с вкусни неща., цветни и любими. Не мога да си подобря настроение с дробчета.
03 Дек 2015, 17:42
03 Дек 2015, 18:04
Alex_mor написа:Rali_hr написа:Аз съм на мнение, че храната е голяма работа. На мен лично ми доставя удоволствие, кара ме да се усмихна и т.н. ако имам добре подредена маса с вкусни неща., цветни и любими. Не мога да си подобря настроение с дробчета.
Какво им е на дробчетата по селски, винаги мога да си подобря настроението с тях.
04 Дек 2015, 15:20
04 Дек 2015, 16:20
Kaya написа:Може, може, между другото народните ни рецепти със сигурност могат да но помогнат. Разбира се, свежата храна като цяло допринася за целия тонус на организма, но в никакъв случай не може да се отрекат вкусовите плюсове, които имат традиционните ни ястия :)
04 Дек 2015, 17:17
Kaya написа:Може, може, между другото народните ни рецепти със сигурност могат да но помогнат. Разбира се, свежата храна като цяло допринася за целия тонус на организма, но в никакъв случай не може да се отрекат вкусовите плюсове, които имат традиционните ни ястия :)
12 Яну 2016, 12:09
YoLindi написа:Kaya написа:Може, може, между другото народните ни рецепти със сигурност могат да но помогнат. Разбира се, свежата храна като цяло допринася за целия тонус на организма, но в никакъв случай не може да се отрекат вкусовите плюсове, които имат традиционните ни ястия :)
Определено, но трябва да се внимава за консумацията на пушено съм чувала лоши неща и то, защото пушека, който се използва в момента е химия, а не е натурално опушено.
12 Яну 2016, 13:28