Всичко за зодиите - съвместимост, привличане, секс...

Каква жена си според зодията?

Мнениеот delinda » 12 Дек 2011, 16:35

Жената – зодия Рак
Изображение
Планета – Луна
Елемент – Вода
Камъни – кристал, лунен камък
Известни личности – Никол Кидман, Лив Тейлър, Богдана Карадочева, Анелия

Жените от зодия Рак са майчински грижовни, чувствени, вярни, емоционални, женствени, съблазнителни, изкусителни и инстинктивни. За жената Рак съпругът е глава на семейството.
Tя се чувства длъжна да му осигури спокойствие и приятна обстановка в дома, като от своя страна разчита на него да я защитава и предпазва в трудни моменти. Жената от тази зодия обича семейството и дома. Тя се чувства добре, когато е в дома си, стреми се всичко да е подредено, чисто и да е обзаведено според нейния вкус. Жената Рак е много добра майка, домакиня и готвачка.

Полага много грижи за децата и съпруга си и е доволна, когато те оценят това. Спокойно може да се каже, че тя е спестовница и винаги заделя някаква сума за трудни моменти от финансова гледна точка. Едно от качествата, което мъжът цени много, особено когато взема дадена жена за съпруга е верността, а именно това качество изобилства при жената Рак. Много често тя остава за цял живот вярна и лоялна към мъжа, който обича. Жената Рак е много привлекателна за мъжете, но по-трудно се влюбва и за да се случи това, е необходимо повече романтика. За нея любовта е много повече от с**с и краткотрайните връзки при жените Раци са рядкост, тъй като преди да е опознала човека до себе си и да е разкрила намеренията му, тя рядко му позволява нещо повече от среща. Когато, обаче срещне своята истинска любов и е сигурна в това, тя е всеотдайна, вярна , нежна, искрена и мъжа до нея може да й се довери напълно.


Жената – зодия Близнаци
Изображение
Планета – Меркурии
Елемент – Въздух
Камъни – кехлибар, ахат, златист топаз
Известни личности – Анджелина Джоли, Нешка Робева, Наоми Кембъл

Жената Близнаци е жена с въображение и фантазия. Тя е жизнерадостна и забавна. Определено умее да омагьосва мъжете. В нея наистина живеят две жени (нали е двойствен знак) и лесно ще го забележите, но трудно ще свикнете с това обстоятелство. Малко са хората, които могат да разберат истински представителите на тази зодия.
Тя може да привлече и задържи вниманието на почти всеки, защото е приятен, умен и очарователен събеседник. Тя също е и приятен слушател, който се интересува от вашите проблеми, можете да и разкажете за вашите амбиции, желания и страхове и да се приготвите да слушате. За жената Близнаци е трудно да се закрепи на едно единствено чувство, на един приятел или да се задържи дълго на една работа. Весела и приятна - тя често е обект на лоши настроения, на съмнения в себе си и разочарования. В такива моменти тя се нуждае от здраво рамо, на което да се облегне. Жените от тази зодия искат винаги да бъдат център на вниманието. В ресторант, дискотека, на купон, те се открояват от останалите с непринуденото си поведение и весел характер. Те могат да се захванат с няколко работи едновременно и да ги свършат с по-малко усилия, отколкото биха положили други за една. Нерядко жените Близнаци в един и същ момент гладят, хранят бебето и говорят по телефона, което говори за тяхната универсалност и всестранна развитост. Жената Близнаци е свободолюбива и не може да живее, като птичка в нечия клетка. Нищо не може да повиши повече духа й от желанието да пристигне на място, което харесва, или да напусне място, което не харесва. Тя обича лукса и с всички сили се стреми да го получи. Често успява благодарение на интелигентността и сексапила си. Когато избира партньора си, за нея едно от най-важните неща е да бъде на нейното умствено ниво и да бъде третирана като равна. Никога не би се примирила с по-ниска позиция. Тя прави по-добра кариера като жена, отколкото като домакиня.


Жената – зодия Телец
Изображение
Планета – Венера
Елемент – Земя
Камъни – сапфир, ахат, диамант
Известни личности – Лили Иванова, Весела Лечева, Мишел Пфайфър, Шер

Жената зодия Телец е типичен представител на земните знаци. Тя е добронамерена, земна, обича материалното, но не го поставя като самоцел. Типичната жена Телец има желязно здраве и много трудно би я повалила някоя болест, но ако това се случи, то оздравяването трае по-дълго от обикновено.
Телците не са лицемерни и умеят да разбират човешките слабости и грешки. Ако спечелите доверието им и станете приятели с тях, то ще бъде за цял живот. Много рядко ще откриете жесток или отмъстителен Телец. Жената Телец обича сигурността и материалните облаги. Тя цени парите, както цени вещите и семейството си, но в никакъв случай не е скъперник. Тя се впечатлява от грамадното. Колкото по-голяма по размери е една вещ, толкова й прави по-силно впечатление. Много рядко ще срещнете жена Телец да чака за социални помощи. Рано или късно представителките на тази зодия постигат това, което искат в материален план, но трудно се впечатлява от духовни неща. Те не говорят много, рядко избухват и са твърде желани от мъжете за съпруги. Не е лесно, обаче да се впечатли представителка на зодия Телец. Тя не е повърхностна и търси не само външната форма, а качествата у човека. Мъжът, който иска да я спечели определено трябва да я уважава, като човек, да е материално задоволен и романтичен. Всяка жена от тази зодия създава чувство на спокойствие у останалите. Често пъти в този знак се раждат изключително красиви жени, като Мишел Пфайфър, Шер, Наталия Гуркова. Тяхната красота е земна и естествена. Като майка тя е мила и всеотдайна. Държи на реда и дисциплината в семейството, но не прекалява със строгостта. Децата й винаги се чувстват спокойни и сигурни под закрилата на Жената Телец.


Жената – зодия Овен
Изображение
Планета – Марс
Елемент – Огън
Камъни – елмаз, рубин
Известни личности – Селин Дион, Виктория Бекъм, Линда Гудман

Овена е първата зодия в хороскопа и това едва ли е случайно, тъй като представителите на зодията обикновено се стремят да бъдат номер едно в живота. Жената Овен е импулсивна, спонтанна, обича промените, динамиката и предизвикателствата. Едва ли можете да накарате представителка на тази зодия да бездейства.
Чувства се добре в големи и шумни компании. Често не се съобразява с мненията на другите хора и не понася съвети, дори приятелски. Много трудно е да се направи емоционална характеристика на Овена. От една страна реалист, напорист, груб и невъздържан, от друга - идеалист, сантиментално нежен и трогателно вярващ в чудеса. Стреми се към материално благополучие, но това не се превръща в самоцел. Жените Овен често правят състояние по-скоро за семейството, отколкото за самите себе си. Парите не се задържат у тях вероятно защото това, което търсят, не се намира непременно в банката. Овенът не познава хитростта и лукавството. Управляван от Марс, той цял живот си остава такъв - силно вярващ в една кауза, постоянно пада и става, за да опита още веднъж. Не умее да лъже. Жената Овен често избухва, но това трае кратко, след което усмивката отново се връща на лицето й. Тя не е злопаметна и не търси отмъщение. В работата си е стриктна и изпълнителна. Всяка работа й се отдава - от борсата търговия до киното и модата. Едва ли има представителка на друга зодия, която да работи с такъв хъс и упоритост, като Овена. Справя се с почти всички предизвикателства на живота и буди недоумение у околните със своята борбеност и решителност. Всеотдайна майка е и полага големи грижи за децата си. Детето ще получи много топлина и майчини милувки, като в същото време ще бъде дисциплинирано. В Любовта жената Овен обича истински само един мъж, макар да е забелязвана и ухажвана от десетки мъже. Когато се омъжи, тя остава вярна на съпруга си, но очаква от него да я подкрепя и да бъде твърдо зад нейните каузи.Жената – зодия Риби
Изображение
Планета – Нептун
Елемент – Вода
Камъни – лунен камък, аметист
Известни личности – Елизабет Тейлър, Синди Крауфорд, Деси Слава, Алисия


Представителите на зодия Риби са тайнствени, мистични, с изключително развита сетивност и чувствителност надхвърляща нормалните граници. Предчувствието им рядко ги лъже. Жените от тази зодия се делят на две групи. Едната от тях се движи срещу течението, а другата плавно по него.
Да впечатлиш жена от зодия Риби не е толкова трудно, но е безкрайно трудно да й задържите вниманието. Представителките на зодия Риби често пъти изчезват без да дават никакви обяснения, оставяйки в недоумение околните. Щастливеца избрал за съпруга жена от тази зодия ще бъде дарен със сигурност, топлина и ласки. Тя винаги ще съобрази със мнението му и ще му бъде вярна до деня, в който не бъде предадена.. От нещата, които цени най-много това са искреността и доверието. Никога не подлагайте на съмнение нейната проницателност, рядко дори невъзможно е да я излъжете. Жената Риби може спокойно да разчита на своята интуиция, тъй като вероятността тя да я подведе е много малка. Те са превъзходни психолози и усещат всеки фалш и промени в душевното състояние на човека срещу тях. Представителките на тази зодия са невероятно женствени и омайни, като винаги привличат вниманието на противоположния пол. Състраданието е също една тяхна типична черта. Те са идеалисти, чистосърдечни, вярващи в свръхестествените сили и винаги готови да се притекат на помощ дори на непознат човек. Като майка жената Риби е изключително грижовна и готова на всичко за детето си. В някои случай, обаче прекалената грижовност изиграва лоша шега и това води до прекалено разглезване на децата. Рибите се разбират много добре с водните и отчасти със земните знаци. С огнените и въздушните нещата не се получават много добре, защото са далече от начина по който Рибите възприемат заобикалящата ги среда.


Жената – зодия Водолей
Изображение
Планета – Уран
Елемент – Въздух
Камъни – тюркоаз, аквамарин, сапфир
Известни личности – Шакира, Дженифър Анистън, Ева Браун;

Жената Водолей е забавна, оригинална и независима. Тя е непредсказуема и не трябва да бъде вкарвана в клишета. Всеки мъж който иска да я спечели ще трябва да бъде романтичен и изобретателен. Има най-високи изисквания, които трудно могат да се удовлетворят. Настоява за уважение. Вероятно обича да рисува или да танцува.
Не е капризна и винаги е искрена . На купон или празненство тя ярко се откроява от другите жени, тъй като се чувства в свои води и е сърцето на компанията. Около представителките на тази зодия винаги е интересно и шарено. Водолейте непрекъснато анализират ситуациите и хората около себе си. Жените водолей умеят да задават и доста недвусмислени въпроси, когато им е нужно да изясни нещата. Интересни са им загадките и тайните. Като цяло са много любопитни за всичко и най-вече за живота на хората около тях. Жената Водолей е перфектния приятел, стига да бъдете честни и лоялни към нея. Тя не се интересува, какво говорят хората за нейните приятели. За нея е важно, какво тя е анализирала и какво тя мисли за дадения човек, а не чуждите мнения. В работата си е стриктна и упорита. Може да работи и типично мъжки професии свързани с аеромеханика, техника, строителство, за разлика от много други представителки на нежния пол. В Любовта представителките на тази зодия, понякога се омъжват по-късно, но за сметка на това любовните им отношения с партньора са много по трайни и истински. Жената Водолей търси мъж, който наистина ще я накара да се чувства жена, и за нея нямат значение нито расата, нито положението му. Умее да се справя с домакинската работа и е отлична майка.Жената – зодия Козирог
Изображение
Планета – Сатурн
Елемент – Земя
Камъни – оникс, рубин, малахит
Известни личности – Камелия, княгиня Калина, Лидия Шулева


Представителките на тази зодия са резервирани и скромни, но в същото време са много страстни и способни на много силни чувства. Една от основните им черти е целеустремеността. Жените от тази зодия си поставят всякакви цели, коя от коя по-трудно изпълними и с право се опасяват, че човешкия живот е твърде кратък за постигането им.
По характер жената Козирог е честна, разумна и държи на приятелите си. Преди всичко залага на разума, а не на чувствата, каквото и да предприеме. Тя се вижда като авторитарна личност и често наглася поведението си спрямо този имидж. Винаги е любезна и учтива с непознати. Въпреки, че понякога изглежда студена, жената Козирог може да бъде запалена от една единствена ласка и да даде много на мъжа до себе си. Принципно обръща внимание на външността си и практикува някакъв спорт – най-често планински спортове, като ски, алпинизъм, туризъм или нещо свързано с бягане. В работата си тя е перфектния работохолик. Стриктна е и не се отклонява от поставените задачи. Завършва всичко в определените за това срокове. Трудно ще срещнете представителки на зодията да се заемат с нещо и да не го изпълнят докрай. Обича ясните задачи, секретарка, директорка на търговско заведение, учителка, лекарка - винаги неща, които и позволяват да се посвети. Обича да командва. В семейството е грижовна, възпитава децата си на честност и морал, като в същото време им осигурява сигурност и спокойствие.


Жената – зодия Стрелец
Изображение
Планета – Юпитер
Елемент – Огън
Камъни – сапфир, тюркоаз, аметист
Известни личности – Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Гергана


Жената Стрелец е умна и мъдра, с добре развит практически дух. Тя обича природата и дома си, но в същото време е авантюристка и желае да открива нови светове.
Трудно е да задържите млада жена Стрелец вкъщи. Тя изпитва ужас да се установи на едно място. Голяма част от представителките на зодията успяват бързо да се аклиматизират и справят с живота в чужбина. Любопитни са и умеят да завързват контакти. Жените Стрелци са превъзходни преподаватели, висши съдебни или административни служители, успешни спортистки, певици, хора заемащи ръководни постове в държавата. Много им се отдава спорта, тъй като имат силна воля за победа, но най-желаното от тях занятие си остава пътуването и опознаването на различни държави. Един от минусите на Стрелците е, че не могат да оценят истинската стойност на парите и в някой случай могат да бъдат големи разсипници. Жената Срелец е енергична, дива, независима и изпълнена с очарование. Тя не обича да бъде мамена и ако това стане отвръща по същия начин на партньора си. Нейната къща е красива и се опитва всячески да я направи такава, каквато я вижда в мечтите си. Книгите и музиката заемат голямо място в живота й. За да я спечели един мъж, то той трябва да подходи към нея с голяма доза внимание и разбиране. Не търпи да я командват и да й казват какво да прави. Едно много любопитно предимство на жената Стрелец е, че остава красива и привлекателна до доста напреднала възраст.Жената – зодия Скорпион
Изображение
Планета – Плутон
Елемент – Вода
Камъни – топаз, изумруд, опал
Известни личности – Джулия Робъртс, Мег Райън, Диляна Грозданова, Евгения Живкова


Жената зодия Скорпион е страстна и неустоима. Тя знае много добре какво иска от живота и се стреми да го постигне на всяка цена.
Скорпионките очакват от мъжа до тях да ги глези с ресторанти, почивки и подаръци. Когато срещнат привлекателен мъж, знаят по какъв начин да го откъснат от всичко и не след дълго той е твърде заинтригуван, за да забележи която и да е друга жена. Жените от тази зодия притежават силен магнетизъм и много бързо стават център на внимание от страна на силния пол. Имат остър ум и са надарени с изключителна интуиция. Те виждат мотивите на другите и същевременно остават непроницаеми за техните опити да ги доближат. Истинският им характер не се разкрива лесно и може за винаги да си остане тайна. Потайността е също една от характерните им черти. В работата си поставят определени цели и не се отклоняват от тях, дори и те да са трудно изпълними. Малко са хората, които могат да ги разубедят. Човекът, който слушат най-много е баща си. Ревността е един от малкото минуси на жената от тази зодия. Тя очаква партньорът й да запази цялото си обожание за нея. Съмнява се и за най-дребните неща и се опитва да контролира живота на човека до себе си. Жената Скорпион е дълбоко емоционална, много чувствителна и вярна на този, когото обича. Добра домакиня е и е всеотдайна на мъжа стига да чувства, че това е човекът на живота й. Проблемът при Скорпионките е, че са твърде крайни и ако бъдат разгневени, могат да накажат всеки един мъж без значение каква зодия е.Жената – зодия Везни
Изображение
Планета – Венера
Елемент – Въздух
Камъни – аквамарин, сардоникс, опал
Известни личности – Бриджит Бардо, Моника Белучи, Катрин Зита-Джоунс

Жената зодия Везни се слави като ненадмината съблазнителка и разбивачка на мъжки сърца, но понякога тя също става лесна плячка за мъжете. Достатъчно е да й кажете, че е красива, да й направите няколко комплимента и тя може много бързо и изненадващо да попадне във ваш плен.
Жените от зодия Везни са самата женственост. Те имат необикновен чар, а някои от тях са божествено красива. Държат се загадъчно, което ги прави неотразими във всяка една ситуация. Личността на Везните се изразява в голямата им чувствителност, чувството за хармония и красота, както и чувството за равновесие, но винаги се колчукамят преди да вземат решение. Представителките на тази зодия умеят да завързват бързо контакти, добри партньори са в живота и в бизнеса. Те са очарователни и пленяващи личности с едно силно въздействие върху противоположния пол. Рядко ще забележите Жена – Везни да иска нещо, да моли и тн. Това е така, защото тя получава всичко, което си пожелае и това и дава допълнително самочувствие и увереност. Везните не са ревниви по природа и биха простили дори и изневяра, ако партньорът бъде честен с тях и се разкае. Жените от тази зодия полагат големи грижи за личната си спретнатост и чистота, като ненавиждат грубата и мръсна работа. Обичат да са винаги в крак с модните тенденции и да изглеждат блестящо и съблазнително. Везните не са агресивни и при конфликти, обичат да заобикалят и да лавират. Много държат на честността и правдата. Отлични дипломати са и имат голям шанс за успех в тази област. Представителките на зодията привличат винаги многобройни последователи и почитатели след себе си. Този знак ни е дарил с едни от най-известните актриси в света.Жената – зодия Дева
Изображение
Планета – Меркурий
Елемент – Земя
Камъни – карнеол, изумруд
Известни личности – Клаудия Шифър, Шаная Туейн, Глория Естефан, Бионсе

Жените родени под този зодиакален знак са искрени, търпеливи, чувствителни и много подредени. В живота на Девите всичко върви по точно установени правила.
Те си поставят цел и я изпълняват, дори и това да им коства твърде много усилия. Когато започнат да вършат нещо, нищо не може да ги спре. Може спокойно да се каже, че представителките на тази зодия са по-разумни от останалите жени. Те не действат инстинктивно, а предварително правят цялостна преценка на ситуацията и след това вземат решение, което в повечето случай е правилно. Скромността също е една от отличителните им черти. Едва ли ще видите Дева да се хвали и да парадира с материалното си положение или заеман висок пост в обществото. В определени моменти имат трудности в контактите си с мъжете, поради голямата си чувствителност и свенливост. Когато установят връзка, те я поставят на пиедестал, верни са на мъжа до себе си, като се опитват всячески да му угодят. Девите се славят с практичност и точност. Те обичат да внасят ред в хаоса. За да й направи впечатление някой мъж, едно от най-важните условия е той да е чист и подреден. Девата очаква човека до се бе си да толкова чист и спретнат, колкото е и тя. В семейството представителките на тази зодия са отлични домакини и грижовни майки. Полагат изключителни грижи за децата си, но в определени случай прекалената грижовност може да им изиграе лоша шега. Енергична и борбена, Девата се заема с всевъзможни проблеми както в дома, така и в работата си и ги решава. В семейството обича тя да командва и да дава наставления. Девата е добра секретарка, счетоводител, архитект, компютърен специалист. Всяка дейност, която е свързана с математика й се отдава.Жената – зодия Лъв
Изображение
Планета – Слънце
Елемент – Огън
Камъни – кехлибар, яспис
Известни личности – Мадона, Дженифър Лопез, Мартина Вачкова


Жената зодия Лъв винаги обича да бъде център на внимание. Ако забележите ярко гримирана жена със скъпи бижута, предизвикателно облекло и широка усмивка, то процента тя да бъде зодия Лъв е много голям.
На някое важно обществено събитие жената Лъв ще бъде най-блестящата украса. Тя не се опитва да покорява мъжете, те сами идват при нея. Лъвицата цени много общественото положение и материалните придобивки. За да може да я спечели някой мъж той трябва да отговаря на тези изисквания, защото жената зодия Лъв не е лъжица за всяка уста. Освен с подаръци той трябва да я обсипе и с внимание, което е много важно за нея, но успее ли да я плени , то той ще има умна, изискана и чаровна жена до себе си, с която навсякъде ще бъде забелязван. В компания с други жени жената от тази зодия ще привлече най-много мъжки погледи и ще бъде най-ухажвана. Тя привлича мъжете без усилие, защото предварително приема, че е правилно и подходящо те да се отнасят така с нея. Суетна е и се интересува какво мислят хората за нея. Жената Лъв си пада по силни мъже, които умеят да я “опитомят”, но за жалост много често попада на мъже със слаби характери, които подчинява с властния си нрав и те бързо й стават безинтересни. В интелектуален план има дадености и е перспективна, като прави добра кариера, въпреки че понякога с нея се работи трудно поради прекалената и гордост и налагане на мнение. Лъвиците са талантливи в много области, но трудно показват това. В брачния живот представителките на зодия Лъв са много верни и предани на партньора до себе си.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda
 
Мнения: 217
Регистриран на: 16 Сеп 2011, 09:11

Как се сдобряват различните зодии?

Мнениеот spend » 21 Дек 2011, 17:00

Помиряването с Овена е просто
Скандалите с него са бурни, но бързо му минава.
Ако искате по-скоро да се помирите, наблюдавайте кога ще се охлади и се дръжте така, все едно нищо не е било. Ако не ви е под око - просто му звъннете с някакво предложение.
Гласът ви трябва да звучи енергично и бодро. Овенът непременно ще се вдъхнови от този ентусиазъм. Побързайте!
Неговият живот тече с бясна скорост, огромен е рискът да го завихрят други събития.
Разбира се, Овенът може и сам да направи първата крачка - тогава радостно се съгласете.
Не обсъждайте спречкването! Това ще предизвика у него само досада и раздразнение и той ще съжалява, че отново е с вас.
Бъдете весела, активна и енергична и той ще поиска отново да ви завоюва.


Изображение

Мирът с Телеца не настъпва веднага
Той няма склонност към бърза смяна на настроенията. Може да се сърди дълго, но по принцип е миролюбив и е способен да оцени всеки опит за примирие. Постарайте се да не изяснявате отношенията си по телефона, той предпочита личното общуване. Поканете го на гости, пригответе му любимото му ядене - пътят към сърцето на мъжа Телец наистина минава точно през стомаха.
Създайте уютна атмосфера на любов и покой, нека го заобикалят неща, които му напомнят за най-приятните ви мигове заедно. Облечете нещо, което винаги е харесвал, сгответе зашеметяващ специалитет и той непременно ще поиска да спре в родното пристанище.
Доказателство за миролюбивите ви намерения трябва да са делата, а не думите, затова не обсъждайте кавгата.


Изображение

Не отлагайте помиряването с Близнаци
Особено ако връзката не е брачна.
Те просто не са способни да зациклят на страдания.
Не стойте настрана в самотно преживяване на скарването.
Колкото е възможно по-бързо възстановете отношенията си, за да можете отново да препускате в живота до него, ако такъв живот изобщо ви устройва.
Първата крачка непременно трябва да направите вие. Няма да ви е трудно, не е необходима дори лична среща. Достатъчно е непринудено обаждане по телефона. Вкарайте го в оживен разговор, затрупайте го с новини, дърдорете весело, все едно нищо не е било.
Дори не споменавайте за караницата. За Близнака тя вече е минало без значение.
Повече хумор, блясък в очите, непосредственост и никакви, ама никакви претенции!


Изображение

Ракът дълго се надува
Той има силна емоционална памет. Който и да е виновен за раздора, той дълго ще помни неприятностите. Няма да прояви инициатива за примирие, затова вземете нещата в свои ръце.
Най-добре е възстановяването да стане в тиха домашна обстановка или сред природата. Например в парка, където ви е било толкова хубаво заедно... Непременно му покажете, че скарването не ви е оставило равнодушна и ви е причинило не по-малко страдания, отколкото на него. Напомнете му за предишното скарване и за последвалото го примирие.
Споделете надеждите си, че и сега всичко ще завърши благополучно. Спомнете си забавни общи истории, въвлечете го в някакво дребно семейно мероприятие. Ще видите, че вашият любим Рак вече е забравил и преживял скарването, и е разбрал, че го обичате както преди.


Изображение

Не е лесно да се сдобриш с Лъва
Подчертаното му чувство за собствено достойнство не му позволява да се примири с обидите, причинени от близки хора. В същото време той е по царски великодушен и благороден. Едва ли ще тръгне да изяснява отношенията си с вас.
Последвайте примера му - дръжте се естествено и непринудено, бъдете искрена и в деня на примирието не му противоречете. Поканете го някъде, където се събират добри приятели или важни гости.
Дайте му възможност да се покаже на света.
Постарайте се да изглеждате възможно най-добре, да привлечете вниманието на обществото и да предизвикате възхищението на мъжете.
При това се дръжте сдържано и оказвайте внимание само на своя неотразим Лъв. Така ще удовлетворите самолюбието му и той няма да иска да загуби съкровище като вас.
Същевременно не предизвиквайте ревност, а му дайте да разбере, че сте толкова прекрасна само заради него.


Изображение

Оставете Девата да направи първата крачка
Той е твърде предпазлив и излишната ви активност може да предизвика у него само безпокойство и недоверие.
Дайте му възможност в спокойна обстановка да обмисли създадената ситуация, да проанализира нюансите във временно усложнилите се взаимоотношения и да оцени техните перспективи.
Има надежда, че скарването няма да се проточи. За щастие той доста бързо обмисля всеки проблем. Вярно, че примирието ще бъде усложнено от изясняване на отношенията. Той няма да пропусне възможността да ви „повъзпитава", да ви покритикува и да ви обясни в какво именно не сте били права. При това положение най-добре е да проявите женска мъдрост и със спартанско спокойствие да признаете своите грешки и пропуски.
В противен случай рискувате окончателно да се разделите.
Постарайте се да не превърнете „мирните преговори" в обнародване на взаимните претенции и в досадно търсене на виновника за кавгата.


Изображение

Везните не понасят неразбирателството
Никак не е трудно да се сдобриш с Везни.
С него е по-трудно да се скараш. И все пак, ако вече сте постигнали точно това, не отлагайте помиряването. Този мъж не обича самотата и направо ще се впусне да търси приятно общество.
По-разумно е да го поканите на някакво светско събитие и да бъдете приветливи и дружелюбни. Не си струва да обсъждате кавгата - достатъчно е да покажете, че искрено съжалявате за случилото се.
В никакъв случай не го измъчвайте с разкази за собствените си преживявания, още по-малко пък се опитвайте да предизвикате у него чувство за вина, дори разправията да е започнала заради него. Вместо да му стоварите вината за случилото се, просто я забравете.
Окончателно ще го обезоръжите с нова прическа, добре обмислен тоалет и грим.
Никой не може да оцени женската красота по-добре от него.
Излишно е - Девите са така устроени, че се чувстват прави във всяка ситуация.
Струва ли си непременно да му доказвате, че не е така?


Изображение

Скорпионът може и да отмъсти
Най-трудно е да оправиш отношенията си със Скорпион.
Той никога не забравя обидите и се опитва да отмъсти на този, който го е накарал да страда.
Даже той да е бил причина за скарването, все едно ще се чувства обиден и уязвен. Бъдете готови да налее масло в огъня и примирието да се окаже един съвсем истински скандал. За да се избави от натрупаното напрежение, той има нужда да изхвърли негативните си емоции и да ви накара да страдате още повече.
Затишие може да настъпи само след бурно изясняване на отношенията, когато Скорпионът, изплюл всичката отрова, ще се успокои и ще възвърне доброто разположение на духа.
Отнасяйте се към подобни прояви от взривоопасен характер с разбиране и съчувствие - като към капризите на малко дете, което не може да се справи с емоциите си.
На вашия Скорпион му е нужно половинката му да го приема такъв, какъвто е, с всички недостатъци на сложната му и непримирима натура.


Изображение

Стрелецът не трупа обиди
Този благороден мъж с готовност ще ви прости, дори да не сте виновни. Той не бяга от изясняване на отношенията, но с присъщата си прямота ще изложи собственото си разбиране за ситуацията.
Пригответе се да слушате нравоучения и не се обиждайте на малко грубоватата му откровеност. Обезателно изложете своята гледна точка, бъдете пределно честни и стоически признайте грешките си.
Собствените си грешки той едва ли ще иска да признае - не би искал да пострада авторитетът му, особено в очите на любимата. Оставете му правото на собствена трактовка на събитията. Нищо, че тя не е обективна.
Не се надявайте, че той ще поиска да вникне в душевните ви терзания и ще се опита да заглади вината си.
Подобни дреболии изобщо не го интересуват.
Ако той великодушно ви е простил и е забравил обидите, то мъдро последвайте неговия пример.


Изображение

Не оставяйте Козирога да се затвори в себе си
Обиденият Козирог може задълго да се затвори.
Не се опитвайте да го размърдате, приемайки отчуждението му за липса на добро настроение. Вашата активност може още повече да го отблъсне.
Не натрапчиво му дайте да разбере, че страшно се нуждаете от помощта му. Особено ако сте свързани от общи задължения пред други хора. На него ще му хареса такава проява на отговорност и ще направи насрещната крачка.
Продължете все в този дух - постарайте се да минете без излишни сантименти.
Не го измъчвайте с разкази за душевните си мъки и не си изяснявайте как той е понесъл раздялата ви. Постарайте се да му покажете, че сте направили правилни изводи и в бъдеще ще избягвате конфликтните ситуации.

Изображение

Водолеят е непредсказуем
С него можете да се помирите както минута след скарването, така и след година при доста оригинални обстоятелства.
Мирът ще настъпи непременно, Водолеят е дружелюбен и не помни обидите. Ще му хареса, ако направите първата крачка.
Добър повод е да го поканите при стари приятели. По-скоро забравете собствените си обиди, той вече отдавна е забравил своите.
Не го натоварвайте със своите емоции и страдания, постарайте се да не обсъждате взаимоотношенията си. По-добре си говорете... има ли живот на Марс.


Изображение

Рибите са раними създания
Те могат да се обидят за нещо, което за всеки друг е дреболия.
Безсмислено е да търсите повод за сдобряване, докато той преживява. Не му досаждайте с ненужни въпроси от рода на „Какво ти е?" - той ще мълчи като риба. Не разбирайки причините за неговото поведение, вие само ще задълбочите терзанията му и ще го накарате да страда още повече.
Той доста трудно изразява натрупаните емоции с думи.
Обидите го завладяват напълно и го изключват от околния свят.
Проявете малко търпение и примирието ще настъпи само - точно както след морска буря морето стихва и се показва слънце. Вместо да се изяснявате, спокойно помълчете.
Не натрапчиво се опитайте да отклоните вниманието му в друго русло. Не забравяйте, че той се нуждае от вашето съчувствие и от проява на нежност.

Аватар
spend
 
Мнения: 109
Регистриран на: 16 Сеп 2011, 14:10

Как да и предложим брак според зодията?

Мнениеот southern_sun » 28 Дек 2011, 14:15

Жената Овен

file264.jpg
file264.jpg (18.62 KiB) Прегледано 49785 пъти

Жената Овен обича да властва над собствената си съдба, тя обича да бъде обожавана и за разлика от останалите представителки на другите зодии тя се разбира прекрасно с мъжете. За да спечелите ръката и сърцето на дамата Овен ще трябва да се въоръжите с целия си арсенал от красиви думи.

Жената телец

images (11).jpg
images (11).jpg (15.61 KiB) Прегледано 49785 пъти


Жената телец е в постоянно търсене на специалния, тя обича да се раздава, но търси такъв, който ще и отвърне със същото. За да спечелите жената телец изведете я сред природата, подарете и красив букет цветя, за мястото където ще се случи важното събитие изберете красиво местенце извън града.

Жената Близнаци

images (16).jpg
images (16).jpg (3.78 KiB) Прегледано 49783 пъти

Ако имате вземане даване с жената близнаци значи знаете, че в тялото на вашата половинка се борят две души. Докато едната иска да се устрои трайно, другата се бори с нокти и зъби за своята независимост. Ако връзката ви е била достатъчно дълга значи, знаете, че трябва да задоволите желанията и на двете половини от вашето мило цяло.
Мъжът, който се опитва да спечели ръката на своята дама Близнаци трябва да извади целия арсенал от основателни аргументи, за да му повярва неговата дама и да бъде с него до края на живота си.

Жената Рак

images (7).jpg
images (7).jpg (6.79 KiB) Прегледано 49785 пъти


Както се менят сезоните, така се мени и настроението на дамата Рак. За да спечелите ръката и трябва да я направите главна героиня в един незабравим и романтичен сценарий. Ако добре познавате бъдещата си съпруга Рак - значи много добре знаете кога точно да пуснете в действие предварителния сценарий. Ако не стане от първия път опитай отново другата седмица.
Жената Лъв

images (10).jpg
images (10).jpg (4.9 KiB) Прегледано 49783 пъти

Жената лъв е истински ценител на хубавите и скъпи подаръци. За това годежния пръстен, който сте приготвили трябва да е наистина зашеметяващ, грабвай го и тичай при своята лъвица с Предложението. Ако искате събитието да се случи на някакво обществено място, изберете скъп ресторант и си приготви реч.


Жената Дева

images (8).jpg
images (8).jpg (3.33 KiB) Прегледано 49783 пъти

Ако има някоя жена, която най-лесно можете да склоните за брак, това е жената Дева.Но разбира се това трябва да стане по определен ред и следвайки няколко простички правила. На първо място - Не закъснявай!, после изглади си обноските - не се храни с пръсти и не изричай мръсни думи. И след като си спазил първите две правила, тънко пусни предложението си под формата на въпрос - Дали не е настъпил момента! смятам, че ще я спечелиш.


Жената Везни

images (18).jpg
images (18).jpg (9.77 KiB) Прегледано 49783 пъти

Присъщо на тази зодия жената везни е до болка логична и всичко поставя под въпрос. Така, че формулата ти на успеха е в ясните аргументи за да я убедиш, че наистина е настъпил момента. Ако аргументите са ти достатъчно силни и ясни, тя няма как да не приеме.


Жената Скорпион

images (17).jpg
images (17).jpg (5.45 KiB) Прегледано 49783 пъти

Ако имаш вземане -даване с жената Скорпион значи вече ти е ясно, колко е трудна задачата ти да зададеш заветния въпрос. За да пречупиш притеснението си застани пред огледалото и по тренирай ден-два. Опитай се да звучиш искрено, коленичи пред нея както във филмите, погледни я в очите и действай.


Жената Стрелец

images (15).jpg
images (15).jpg (5.72 KiB) Прегледано 49783 пъти

Начинът да направиш своята половинка представителка на зодия Стрелец съпруга е прост! Просто използвай добре заучена интонация и задай директно въпроса: “Искаш ли да се омъжиш за мен?” или „Бъди моя съпруга“.


Жената Козирог

images (14).jpg
images (14).jpg (5.83 KiB) Прегледано 49783 пъти

Ако сте решил да направите своето предложение за брак по най-оригиналния начин, това не важи за Жената Козирог.Нейния страх от бъдещето ще преодолееш само със стабилни убеждения, че това е най-доброто за вас двамата. Пусни в действие всичко романтично, за което се сещаш и не преставай да повтаряш думите: сигурност, увереност и стабилност.


Жената Водолей

images (12).jpg
images (12).jpg (8.08 KiB) Прегледано 49783 пъти


Представете си една дълга пътека пред олтара. Ето така трябва да изглежда и вашето предложение за брак със жената Водолей. След като си я застрелял с въпроса извади от ръкава си букет цветя.


Жената Риби

images (13).jpg
images (13).jpg (10.24 KiB) Прегледано 49783 пъти


Нямат нужда от никого. Дори от теб. Това, което трябва да направиш, е да я заведеш на вечеря, да танцувате или да слушате музика и да и кажеш, че не можеш и ден без нея. Важното е да те има в предвид и може би да я накараш да разбере, че и тя има нужда от теб, за да се чувства щастлива.
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Всичко за зодиите - съвместимост, привличане, секс...

Мнениеот delinda » 28 Дек 2011, 14:52

Браво southernsun, намерила си много интересна информация. Аз като един горд представител на зодия везна, мога да кажа, че наистина при нас се случва така. Ние винаги искаме да знаем точно защо го правим и да сме сигурни на 100% в това, което решаваме. :)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda
 
Мнения: 217
Регистриран на: 16 Сеп 2011, 09:11

Re: Всичко за зодиите - съвместимост, привличане, секс...

Мнениеот Cuddy » 28 Дек 2011, 15:00

Много егоистични са ни изкарали нас, рибоците.
Cuddy
 
Мнения: 234
Регистриран на: 26 Дек 2011, 16:12

Re: Всичко за зодиите - съвместимост, привличане, секс...

Мнениеот southern_sun » 28 Дек 2011, 15:12

Cuddy написа:Много егоистични са ни изкарали нас, рибоците.

Е дано не е точно така, аз не познавам много жени риби, но познавам мъже. Не ми се виждат чак пък егоисти, но пък знаеш ли :lol: :lol:
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Всичко за зодиите - съвместимост, привличане, секс...

Мнениеот Cuddy » 28 Дек 2011, 15:49

Ми не сме. :D Имаме нужда от още една гледна точка /не че решението вече не е взето, но ей така да се уверим, че сме на прав път/ и много мразим /или поне аз/ да оставаме сами /буквално и преносно/. :evil:
А че е вярно, че трудно ни се задържа интересът и изчезваме без обяснение, спор няма- поне не при мен. :lol:
Cuddy
 
Мнения: 234
Регистриран на: 26 Дек 2011, 16:12

Re: Всичко за зодиите - съвместимост, привличане, секс...

Мнениеот Forman » 28 Дек 2011, 16:08

Cuddy написа:Ми не сме. :D Имаме нужда от още една гледна точка /не че решението вече не е взето, но ей така да се уверим, че сме на прав път/ и много мразим /или поне аз/ да оставаме сами /буквално и преносно/. :evil:
А че е вярно, че трудно ни се задържа интересът и изчезваме без обяснение, спор няма- поне не при мен. :lol:

Като чуете и другата гледна точка вземате ли я под внимание или само изслушвате и пак си правете каквото знаете?
Аватар
Forman
 
Мнения: 199
Регистриран на: 16 Ное 2011, 09:46

Re: Всичко за зодиите - съвместимост, привличане, секс...

Мнениеот Cuddy » 28 Дек 2011, 17:37

Forman написа:
Cuddy написа:Ми не сме. :D Имаме нужда от още една гледна точка /не че решението вече не е взето, но ей така да се уверим, че сме на прав път/ и много мразим /или поне аз/ да оставаме сами /буквално и преносно/. :evil:
А че е вярно, че трудно ни се задържа интересът и изчезваме без обяснение, спор няма- поне не при мен. :lol:

Като чуете и другата гледна точка вземате ли я под внимание или само изслушвате и пак си правете каквото знаете?

Зависи. :lol:
В повечето случаи гледната точица съвпада. ;) Рядко правя това, което съм си наумила едва ли не напук на околните.
Cuddy
 
Мнения: 234
Регистриран на: 26 Дек 2011, 16:12

Психосексуален хороскоп

Мнениеот delinda » 05 Яну 2012, 15:29

Изображение
ОВЕН

1. Психосексуален тип - еротичен
2. Чувствено възприятие- слово, зрение
3. Ерогенна зона - главата
4. Чувствителна доминанта – лъжата
5. Перверзия - садизъм
6. Тайна фантазия – изнасилване


Тоя знак поражда любов, която е способна да оцелее без всякакъв труд. Любовта е доста настойчива и в нея се губи много енергия. Раздават се обещания, има нетърпение, особено при чужди напътствия.

Изображение
ТЕЛЕЦ

1. Психосексуален тип - натрапчив
2. Чувствено възприятие – осезание, слух
3. Ерогенна зона – шия, гърди
4. Чувствителна доминанта – чувство на вина
5. Перверзия - лесбийство
6. Тайна фантазия – обладаване със сила

Чувствителност, нежност, сладострастност. Тип на леките докосвания с нужда от грижа, от постоянно внимание, мекот в отношенията. Вкус към сексуални спектакли, ухажвания.

Изображение
БЛИЗНАЦИ

1. Психосексуален тип - самовлюбен
2. Чувствено възприятие – игра с докосвания
3. Ерогенна зона – плещи, ръце, китки
4. Чувствителна доминанта – чувство на тревога
5. Перверзия - воайорство
6. Тайна фантазия – участие в сексуален акт съссемейна двойка


Любопитство, своенравие, шегуване със секса и разпалване на чувствата. Любовта прилича на леко подхванат флирт. Чувствата обикновено се отразяват върху лицето, дори най-откровените и дръзките. Държанието може да е крайно безсрамно и да се удовлетворяват и най-неприличните желания, но всичко това се прави само привидно.

Изображение
РАК

1. Психосексуален тип - еротичен
2. Чувствено възприятие – слово, мечти
3. Ерогенна зона – полови органи
4. Чувствителна доминанта - лъжа
5. Перверзия - самозадоволяване
6. Тайна фантазия – любовни занимания с роднина


Наивност и простодушие като у дете; вкус към интимността на отношенията, които са скрити от очите на другите. Свръхчувствителност, капризност в желанията и изобретателност в удоволствията, като се следва ритъма на Луната и нощта. Избраниците по правило са привлекателни, неповторими по красота и сексуално предизвикателни.

Изображение
ЛЪВ

1. Психосексуален тип - натрапчив
2. Чувствено възприятие – осезание, слух
3. Ерогенна зона - гръб
4. Чувствителна доминанта – чувство за вина
5. Перверзия - зоофилия
6. Тайна фантазия – живот в харем


Ненавижда се посредствената любов, жалките чувства, полустрастта. Прегръдките са кралски, театрални, малко животински. Бурен характер, добро сърце и малко наивност, за да се играе в любовта и да се търси изгода. Търсят се силните партньори.

Изображение
Дева

1. Психосексуален тип - самовлюбен
2. Чувствено възприятие – докосване, милване
3. Ерогенна зона - корем
4. Чувствителна доминанта – чувство на тревога
5. Перверзия - нимфомания
6. Тайна фантазия – секс с повече от един партньор


Имунитет към сантименталността, защита от страстта, сдържаност и неподвластност на сърдечните страдания. По правило не се дава воля на своите желания, но ако това се случи, се люби отчаяно.

Изображение
ВЕЗНИ

1. Психосексуален тип - еротичен
2. Чувствено възприятие – слово, зрение
3. Ерогенна зона – седалището и зърната на гърдите
4. Чувствителна доминанта - лъжата
5. Перверзия - мазохизъм
6. Тайна фантазия – редуване на партньорите


Убеденост, че савотата е лошо, противоествено, болезнено нещо за чувствата. Взискателност в любовта, като чувствата са искрени и изтънчени. Във всяко запознанство може да се вижда бъдеще щастие.

Изображение
СКОРПИОН

1. Психосексуален тип - натрапчив
2. Чувствено възприятие - осезание
3. Ерогенна зона – половите органи
4. Чувствителна доминанта – чувство за напрегнатост
5. Перверзия - некрофлия
6. Тайна фантазия – секс с труп

Магьосничество, коварство, привличащо и носещо беди. Фатални връзки, подчинени на природните инстинкти. Игра с любовта като на руска рулетка.

Изображение
СТРЕЛЕЦ

1. Психосексуален тип – самовлюбеност
2. Чувствено възприятие – едва усещано докосване
3. Ерогенна зона - бедрата
4. Чувствителна доминанта – чувство за тревога
5. Перверзия - ексхибиционизъм
6. Тайна фантазия – любовни занимания пред очите на други


Възбуждащ тип, хвърлящ предизвикателства на околните, ловец. Непринуденост, независимост, като влюбеността се сменя. Бърка се истинското възбуждане с възбуждането от образи, заседнали в главата.

Изображение
КОЗИРОГ

1. Психосексуален тип - еротичен
2. Чувствено възприятие – слово, зрение
3. Ерогенна зона - колената
4. Чувствителна доминанта - лъжата
5. Перверзия – промяна на пола
6. Тайна фантазия – любовни занимания с непознат


Съпротива на всички промени в чувствата, на всичко, което пречи на собствените желания. Амбициозност и се приема, че любовта е следствие от секса. Не се харесва самотата и склонност да се сподели свободното време с когото и да е.

Изображение
ВОДОЛЕЙ

1. Психосексуален тип - натрапчив
2. Чувствено възприятие – осезание, слух
3. Ерогенна зона – прасци и глезени
4. Чувствителна доминанта - фетишизъм
5. Перверзия – виртуален секс
6. Тайна фантазия – няма


Тип на желанията, свободата и свободната любов. Ексцентричност в удоволствията и експериментиране със себе си и с партньора. Отстъпки от “нормалния” секс. Еднакъв успех и да шокират и да опазят партньора.

Изображение
РИБИ

1. Психосексуален тип - самовлюбеност
2. Чувствено възприятие – докосване, милване
3. Ерогенна зона - стъпала
4. Чувствителна доминанта – чувство за тревога
5. Перверзия – всички видове
6. Тайна фантазия – проституция


Неуловимост, отдаване на удоволствията изцяло, без да се дръпва до край завесата на собствената тайнственост. Любовта олицетворява излиянието на чувствата, тя е нещо свято.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda
 
Мнения: 217
Регистриран на: 16 Сеп 2011, 09:11

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта