За да нямаш проблем с нея, преди печене сложи малко вода и след това се чисти много лесно, защото не капе директно мазнината по тавичката. Това за старите скари.red_eyes написа:Оцетът и содата са си класика за много неща. На мен по-трудно ми е чистенето на тавичката под скарата, ако съм я оставила да се натрупат много слоеве мазнина и други подобни.
. Не е чак такъв проблем чистенето на скарата, само повечко време отнема.anetageorgieva написа:Ще изпробвам с оцет и сода, дано не ѝ стане нещо, защото изглежда доста менташка .![]()
. Нашата скара не влиза много в употреба и от тази страна съм облекчена - не ми се налага да търкам до побъркване Назад към За дома – съвети и идеи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта