Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
18 Авг 2014, 21:29
Здравейте! Интересува ме следния въпрос? От известно време употребявам лекарството "Конвулекс хроно" -300 мл! Не страдам от никакви заболявания , нямам аномалии с кръвното! Имам проблеми с ерекцията! Искам да използвам "Левитра" , запознат съм с неговото използване! Въпроса ми е има ли някаква опасност от използването на двете лекарства? Предварително Ви благодаря за отговора!
19 Авг 2014, 11:08
Здравейте, anastasov!
Валпроевата киселина, чието производно е натриевият валпроат - активната съставка на Конвулекс хроно, може да увеличи кръвните нива и ефектите на варденафила, който е активна съставка на Левитрата. Може да се наложи корекция на дозата или по-често наблюдение от Вашия лекар, за да използвате безопасно двете лекарства.
Свържете се с Вашия лекар, ако състоянието Ви се промени или усетите гадене, задух, световъртеж, замаяност, загуба на съзнание, зрителни нарушения, шум в ушите, загуба на зрение или слух, болка или стягане в гърдите, аритмичен сърдечен ритъм и / или приапизъм (продължителна и болезнена ерекция, несвързана със сексуалната активност), тъй като тези признаци могат да са симптоми на прекомерно високи нива на варденафил.
Поздрави,
Фрамар
19 Авг 2014, 19:12
Благодаря за изчерпателния отговор!