Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
02 Юни 2016, 11:18
сух в чай и във водата го пиеше майка ми не се разболя нито веднжъ тази зима
29 Сеп 2016, 15:51
Мисля, че няма значение как се употребява, все е джинджифил

.
11 Окт 2016, 11:14
irka написа:Мисля, че няма значение как се употребява, все е джинджифил

.
а, не е така, със сигурност е най-добре да се приема пресен от корена, а не на прах, като подправка. ;)
09 Ное 2016, 12:52
Пресен, разбира се! Хем хубаво да ни напари и налюти, хем да го усетим чак в петите

и да има по-голям ефект. Прах от джинджифил само в манджата за вкус.
14 Фев 2017, 11:20
Аз си го правя на сок и всяка сутрин пия по една чашка
14 Фев 2017, 11:51
Ох, знам, че е много полезен, но не мога да го пия това нещо, просто се изприщвам от вкуса му

. Не мога да се насиля.
25 Яну 2018, 12:33
Може да се използва самия корен и да се сложат парченца, той почти няма вкус, след което като се пие, пак се приемат еднакви витамини, въпреки че вкусът е по-слаб.
Аз си го нарязвам във водата , в чая, навсякъде и го пия почти всеки ден, но пък го правя само през зимата.
31 Яну 2018, 13:04
Аз сиго настъргвам в чай или в яденето, ям ежедневно, разболявам се доста по-рядко
Напоследък взех да си слагам такъв на прах в чашата с вода, вкуса обаче става малко странен.
07 Фев 2018, 20:55
-Стържа го на рендето, след това го слагам в цетката и изстисквам като натискам с лажица отгоре. Прибавям го към лимонов сок и мед.
-Настъргвам във вода със сол и го кипвам, за инхалация.
08 Фев 2018, 10:43
Много трудно ми се вижда се стърже, че да се изтисква, спокойно може да се направи в сокоизтисквачка и след него да се пусне половин ябълка и да се пие.