djudjanka написа:Напоследък джинджифилът е много актуален, използвате ли го? Аз го добавям към готвени ястия или в комбинация с мед, лимон и орехи.
draga.mihova написа:djudjanka написа:Напоследък джинджифилът е много актуален, използвате ли го? Аз го добавям към готвени ястия или в комбинация с мед, лимон и орехи.
Е, на къде без джинджифил, но когато се готви с него не се ли губят свойствата му или се добавя накрая, за да се запазят до колкото е възможно?
Аз си варя корен пресен джинджифил на чай, добавям канела, мед и черен пипер (когато вече съм настинала), оказва се много добро средство за съжаление на децата им идва в повече лютото
krasyto написа:draga.mihova написа:djudjanka написа:Напоследък джинджифилът е много актуален, използвате ли го? Аз го добавям към готвени ястия или в комбинация с мед, лимон и орехи.
Е, на къде без джинджифил, но когато се готви с него не се ли губят свойствата му или се добавя накрая, за да се запазят до колкото е възможно?
Аз си варя корен пресен джинджифил на чай, добавям канела, мед и черен пипер (когато вече съм настинала), оказва се много добро средство за съжаление на децата им идва в повече лютото
За първи път чувал за профилактика с джинджифил, но мисля да пробвам, че като гледам тази година грипа е кошмарен
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта