Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
20 Окт 2016, 10:34
И колко бягаш всеки ден? Аз ако тръгна да бягам, то ещ ударя пулс около 53748532 :D
20 Окт 2016, 10:39
Хаха, ако си с наднормено тегло джогинга не се препоръчва!
20 Окт 2016, 10:55
Наиситна джогинка е много висш пилотаж на спортуването за здраве, трябва да имаш страхотен ритъм, правилно дишане, за да успееш да издържиш дълго време. Това не е за всеки, а и както казаха, не е и за хора с неподходящо тегло, но е един от най-добрите начини за поддържане на добра форма и издръжливост.
31 Окт 2016, 17:20
Сега няма много сняг и едва ли е толкова опасно. Може би само как е подходящо да си облечен или как да дишаш, за да не се простудиш.
12 Дек 2016, 15:05
Все по-често виждам хора, които тичат из улиците на града, даже не е задължително и в парка или на стадиона да са. Прави ми впечатление, че са някъде от 25-годишни до най-много 35, 40 май е много вече. Дори и сега в студа, което говори за голяма дисциплина.
12 Дек 2016, 16:04
отчаяна написа:Все по-често виждам хора, които тичат из улиците на града, даже не е задължително и в парка или на стадиона да са. Прави ми впечатление, че са някъде от 25-годишни до най-много 35, 40 май е много вече. Дори и сега в студа, което говори за голяма дисциплина.
Не съм ги виждала такива, изобщо не съм си намерила никой, който да тича по улиците, само виждам покрай един парк на велоалеята как тичат.
12 Дек 2016, 17:03
И аз искам да почна да бягам, но не мога да намеря темпото и много бързо се изморявам, а за джогинка е най-добре да хванеш правилното темпо.
12 Дек 2016, 17:30
Krum написа:И аз искам да почна да бягам, но не мога да намеря темпото и много бързо се изморявам, а за джогинка е най-добре да хванеш правилното темпо.
Само с опити трябва, имах един познат как му се кефих, който почваше и за 10 секунди беше в ритъм, можешед а тича с часове, велик, велик.
13 Дек 2016, 12:01
Krum написа:И аз искам да почна да бягам, но не мога да намеря темпото и много бързо се изморявам, а за джогинка е най-добре да хванеш правилното темпо.
Какво му е толкова сложното? Тичаш с твоето си темпо, като се измориш спираш да си починеш и после пак. Никой няма след теб да те пришпорва.
01 Фев 2017, 15:15
Освен да си навехнеш крака, докато тичаш, не се сещам за нещо друго. Ама да не се случва това, се искат добре подбрани спортни обувки.