Добави отговор

Re: Кога за последно проверихте своя ХИВ статус?

19 Юни 2015, 14:36

мисля, че никгоа не съм го проверявала, не знам може би преди много години, когато бях бременна за последно, но не знам преди 15 години дали са изследвали за хив?

19 Юни 2015, 15:22

Изследвам се когато има кампании, за щастие засега не съм чувала лоши новини.

13 Юли 2015, 11:57

Аз май от бременност на бременност ще го проверявам статуса си :lol:

24 Юли 2015, 17:30

Аз никога не съм го проверявала...може би това ще стане един ден, когато забременея. Честно казано малко ме е страх от това изследване...

26 Юли 2015, 07:14

rose_92 написа:Аз никога не съм го проверявала...може би това ще стане един ден, когато забременея. Честно казано малко ме е страх от това изследване...

Няма нищо страшно! Аз изследвам статуса си редовно, когато чуя за безплатни прегледи винаги ходя. :) Така не обременям нито личния л-р с направления, нито пък плащам. Да ти кажа честно, ако някой ден бъда с хив не бих искала да раждам деца, които да обременявам с този стасус за цял живот. :roll:

27 Юли 2015, 15:44

Monika_Spasova написа:
rose_92 написа:Аз никога не съм го проверявала...може би това ще стане един ден, когато забременея. Честно казано малко ме е страх от това изследване...

Няма нищо страшно! Аз изследвам статуса си редовно, когато чуя за безплатни прегледи винаги ходя. :) Така не обременям нито личния л-р с направления, нито пък плащам. Да ти кажа честно, ако някой ден бъда с хив не бих искала да раждам деца, които да обременявам с този стасус за цял живот. :roll:

Именно не е страшно изследването, както и резултата ако си само ти, тъй като отговаряш само за себе си, по-страшно е да въвличаш душица, която не е виновна за твоята безотговорност :mrgreen:

28 Авг 2015, 17:40

Не знам кое е толкова смешното на темата. Мой близък почина от ХИВ.
Аз се тествам на шест месеца.

28 Авг 2015, 17:52

Bass написа:Не знам кое е толкова смешното на темата. Мой близък почина от ХИВ.
Аз се тествам на шест месеца.

Никой не е казал, че е смешно! Така че.. но все пак това е от болестите, от които реално можеш да се предпазиш, не е като рака и да няма измъкване, докато от хив те пази един презерватив. :!: Това е реално да искаш да се предпазиш и да знаеш как и да си наясно с проблемите, които можеш да си навлечеш от едното удоволствие.

01 Сеп 2015, 13:45

Не мисля, че трябва да се притесняваш, миналата седмица проверявахме синът ми и дъщеря ми въпреки че още не прави секс тя, синът ми е на 20 години и е сексуално активен разбира се, малката е на 14, надявам се скоро да нямам притеснения за нея, но се изследвахме цялото семейство. :)

07 Дек 2015, 16:30

Ваня Стойчева написа:

Не мисля, че трябва да се притесняваш, миналата седмица проверявахме синът ми и дъщеря ми въпреки че още не прави секс тя, синът ми е на 20 години и е сексуално активен разбира се, малката е на 14, надявам се скоро да нямам притеснения за нея, но се изследвахме цялото семейство. :)

Добре правиш, че е им изграждаш този навик, дори и да не са сексуално активни. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 7