Кога за последно проверихте своя ХИВ статус?

Re: Тревога за заразяване с ХИВ - възможно ли е по този начин?

Мнениеот Carmen81 » 31 Яну 2017, 13:05

Ясно, за тестовете и профилактичните изследвания напълно разбирам, просто не мислех, че описаната от мен ситуация изизсква такива, понеже не би трябвало да носи риск. Затова писах тук, но оставам с чувството, че контактът ми е бил рисков, за съжаление.
Carmen81

Мнениеот Грохот » 31 Яну 2017, 14:24

То на това контакт може ли да се каже? Доколкото разбирам, само сте се заиграли.
Грохот

Мнениеот Carmen81 » 31 Яну 2017, 14:45

Именно Грохот, точно затова не смятам, че има какъвто и да било риск в моята ситуация...просто започнах да чета в интернет за хив и как се предавал чрез открити рани и тн..затова се притесних толкоа. Знам, че при целувка не се предава освен ако няма обилно количество кръв и отворени рани в устата на двамата партньори. Притеснението ми беше повече относно пръстите, дали случайно не съм видяла някоя раничка...но като четох, за да стане заразяване раната трябва да е активно кървяща. Досега няма документирани случаи на предаване чрез мастурбация или дигитална пенетрация, надявам се да не съм първата.... :roll:
Carmen81

Мнениеот Fancy » 01 Фев 2017, 10:50

Четенето в интернет не винаги води до изясняване на въпросите, които имаме. Като се заровиш в него и да си здрав, ще те изкара супер болен.
Fancy

Мнениеот Carmen81 » 01 Фев 2017, 11:56

Fancy написа:Четенето в интернет не винаги води до изясняване на въпросите, които имаме. Като се заровиш в него и да си здрав, ще те изкара супер болен.

Aбсолютно сте прави. Може ли да помоля за вашето мнение относно моя проблем?
Carmen81

Re: Кога за последно проверихте своя ХИВ статус?

Мнениеот Anka » 07 Апр 2017, 13:30

Аз си направих тест миналата седмица. :) резултатите са супер за мен. Редовно ги проверявам, при безплатни кампании също.
Аватар
Anka

Мнениеот Jolene » 30 Апр 2017, 08:37

2 пъти годишно си пускам изследвания сама, но тази мисля да пропусна, вече съм обвързана, имаме дете и не го намирам за необохимо. :) последните изследвания ми бяха преди година.
Jolene

Мнениеот kikimoraa » 06 Май 2017, 13:27

Никога не съм се изследвала, нямала съм и м ного партньори, всъщоност досега съм била само с 1 мъж и винаги ползвахме презерватив. :) От няколко месеца съм с нов партньор и все още не съм пускала изследванията, може би трябва...
kikimoraa

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Май 2017, 12:21

Ако си имам непостоянен партньор, разбирай го, да си имам гаджета все още, ще се изследвам постоянно, само че с моя си постоянен партньор това е почти безсмислено, да не кажа, напълно. Обаче за малдите е нещо задължително, което трябвада правят постоянно, а и не само младите. Забелязала съм, че мъжете и жените около 40те спират да се грижат за :интимното' си здраве, с други думи правят незащитен секс,както им падне. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот vanusha » 05 Яну 2018, 13:26

Пуснах си изследване в началото на декември имаше някакви безплатни тестове, покрай световния ден за борба със спин. Имаше доста желаещи и все млади хора.
vanusha

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с инфекциозни и паразитни болести