Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Струва ли ви се реално слънцезащитните кремове да влияят на плодовитостта на мъжете?

15 Дек 2014, 18:20

Andrey написа:Знам ли, но като гледам колко хора има с репродуктивни проблеми съмнявам се да е от слънцезащитния крем. :roll:

Пробвай младежо след море да кажеш после пречи ли - не пречи ли :)

Re: Струва ли ви се реално слънцезащитните кремове да влияят на плодовитостта на мъжете?

18 Дек 2014, 16:00

Едно времешните може и да са влияяели :Р

17 Юни 2015, 17:08

Krum написа:Едно времешните може и да са влияяели :Р

И аз така мисля, сегашните модерни кремове надали моггат да унищожат половата сила, а и никой не се маже в близост до тези си части :)

16 Фев 2017, 17:55

Kaya написа:
Krum написа:Едно времешните може и да са влияяели :Р

И аз така мисля, сегашните модерни кремове надали моггат да унищожат половата сила, а и никой не се маже в близост до тези си части :)

Може да не се маже там, но кожата попива, тя е като гъба. Ако научно са го доказали това нещо, от кое първо да се пазим - от рак на кожата или от стерилитет?

17 Фев 2017, 11:27

Силно се съмнявам в това нещо. Предполагам, че имат някакъви съставки, които не са съвсем ок, но чак пък толкова.

14 Фев 2018, 11:02

Други фактори могат да влияят, но слънцезащитните кремове е малко вероятно да имат голямо значение. А и надали някой се маже толкова близо до интимната си област.

29 Мар 2018, 16:07

струва ми се съвсем реално това да е едно от нещата които влияят на репродуктивността на мъжете, че и на жените. Все пак тия проблеми не зависят само от пола. Но няма доказателства за това.. един ден ше разправяме на внуците (нямам идея дали ше са ни кръвни роднини) как сме искали да се предпазим от рак на кожата и сме се сдобили с безплодие :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2