Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
26 Фев 2017, 17:33
Не знам дали заради него нямам мухъл, но е факт, че нямам и да използвам го доста дълго и парите не ми се увиждат.
27 Фев 2017, 13:31
Доста препарати има вече и за чистенето на мухала бързо може да се намери решение. Обаче да не се появява отново може би и други неща са необходими, не само препарати. Изолация, проветряване и т.н.
28 Юни 2017, 19:37
Аз нямам мухъл в кухнята, но наскоро видях, че е избил леко мухъл в банята. Взех някакъв препарат, но не помага. Какво друго мога да направя?
28 Юни 2017, 19:40
Търкай със сода и вземаш боя против мухъл, с някакви си йони вътре. След като има мухъл, особено в банята, това означава, че не подсушаваш след къпане. Много е важно след като излезете от банята да оставите вратата отворена, тази пара, която се образува от къпането трябва да изелзе свободно, това няма да навлажни апартамента ви, но ще спаси банята от образуването на мухъл. Сега целта ти е да махнеш мухала, Търкаш със каша от сода и пробвай Саво.
29 Юни 2017, 09:52
Аз успявам да изчистя само със Savo и съм много доволна, у нас се получава мухъл на едната стена, взехме и влагоабсорбнатор, но савото винаги влиза в употреба, много съм доволна.
29 Юни 2017, 17:15
Моят съвет е да си вземеш някои от препаратите, които ти препоръчаха момичетата и да изчистиш добре банята. След това си купи качествен вентилатор. Когато се нанесох в апартамента, в който живея сега, едно от първите неща беше да си поръчам мощен вентилатор от
http://www.gaudi-ds.com/ventilatori-za-banya . Дадох малко повече парички, но не исках банята ми да стане цялата в мухъл, както се случи с предишната, наистина е много неприятно и си е голям проблем.
03 Юли 2017, 12:59
Благодаря ви за съветите! Ще купя препарат и вентилатор, дано най-накрая реша проблема.
03 Юли 2017, 13:13
Не знам как работи вентилатора, но най-простото е след баня оставяш вратата отворена, за да изсъхне самото помещение. Така си елиминираш шанса да се образува влага и от там мухъл. За около 20 минути банята ще изсъхне и ще се махне тази пара, която се образува при къпането. Ние винаги оставяме вратата отворена за известно време, ако някой забрави, в банята след него не се диша, мокро е и има конденз образуван по всички стени, не само там, където пръска душа.
03 Юли 2017, 13:55
Банята ни е вътрешна и винаги отварям, Иначе имам и аз мухъл. Вентилатора ще помогне, но ако няма къде да се монтира отворената врата е решението.
14 Юли 2017, 15:42
Изчистваш най-напред одобре със сода и лимон, след това махаш тапетите или ако си със замазка изтъркваш малко. Изравняваш и шпакловаш на ново и използваш боя за влажни помещения.