Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Превърна ли се секциото в новото нормално раждане?

10 Сеп 2015, 13:26

Когато родих имаше няколко жени, които бяха секцио и само аз бях с нормално раждане, което беше странно. другите 3 родилки родиха секцио. ЯВно наистина това е новия по-лесен начин.

10 Сеп 2015, 16:25

Mon_ton написа:Когато родих имаше няколко жени, които бяха секцио и само аз бях с нормално раждане, което беше странно. другите 3 родилки родиха секцио. ЯВно наистина това е новия по-лесен начин.

повечето избират този начин, има своите предимства, възстановяването май не е чак толкова трудно, а всичко приключва бързо и лесно, а нормалното раждане продължава часове наред в силни болки.

11 Сеп 2015, 11:56

rabotnata pchela написа:
Mon_ton написа:Когато родих имаше няколко жени, които бяха секцио и само аз бях с нормално раждане, което беше странно. другите 3 родилки родиха секцио. ЯВно наистина това е новия по-лесен начин.

повечето избират този начин, има своите предимства, възстановяването май не е чак толкова трудно, а всичко приключва бързо и лесно, а нормалното раждане продължава часове наред в силни болки.

Да, но разликата беше в това, че накрая аз можех да се грижа за малката от момента, в който се роди, докато те бяха 2 дена на легло и не виждаха децата си почти.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3