Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Получавали ли сте контузии по време на секс? Коя поза смятате за най-опасна?

Мнениеот LEILA » 21 Авг 2015, 16:16

Elica написа:Не знам кое е толкова опасното да се прави секс в банята, особено ако има къде да се заступори човек, няма опасност а може да е още по-вълнуващо :)

Е в малките бани е лесно, като си разпериш ръцете настрани стигаш от единия до другия й край, но в големите има за едно Лебедово разиграване, хич да не :mrgreen:
LEILA

Re: Получавали ли сте контузии по време на секс? Коя поза смятате за най-опасна?

Мнениеот mihaella » 24 Авг 2015, 14:03

Е, поне едно изтръпване няма как никой да не е получавал, ама как точно трябва да се изчекнеш, за да се контузиш, освен ако не си по-възрастен и нещо да те сецне кръстът :D
mihaella

Мнениеот Мади Ранчева » 24 Авг 2015, 14:25

Най-опасни са тези въздушните според мен, на жената много лоши неща могат да й се случат във въздуха или по-скоро при евентуалното падане :D
Мади Ранчева

Мнениеот Pipilota » 24 Авг 2015, 21:57

Разглеждах някакви йоги пози, които дори и на йогите ще са невъзможни да ги направят. :lol: Има реална опасност да свършите не където трябва, а в спешното! :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот luchia@marco » 25 Авг 2015, 11:24

Pipilota написа:Разглеждах някакви йоги пози, които дори и на йогите ще са невъзможни да ги направят. :lol: Има реална опасност да свършите не където трябва, а в спешното! :lol:

:lol: :lol: :lol: добре, де, аз може и с остаряло мислене да съм, но не разбирам защо им е на хората да правят такива неща, т.е. едва ли са големи разликите в усещането, ако краката ти са вързани на фльонга и качени над главата :?: Как мислите дали ще е много по-различно, ще взема и аз да се амбицирам :D
luchia@marco

Re: Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

Мнениеот Lili_pili » 01 Сеп 2015, 14:23

Е, спроед мен сексът и правенето на бебета се случват по различни времена,т ака де когато сте се събрали в леглото за да се забавлявате е едно, друго е кгоато имате цел, тогава може и без удоволствията. :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Mon_ton » 02 Сеп 2015, 14:51

Кои пози биха ни сближили повече от традиционно използваните, Мисионерската май е най-сближаващата поза и с най-голяма интимност.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Rali_hr » 02 Сеп 2015, 15:48

Mon_ton написа:Кои пози биха ни сближили повече от традиционно използваните, Мисионерската май е най-сближаващата поза и с най-голяма интимност.

Нали знаеш защо се нарича мисионерска - да си свършиш мисията там.. :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lisica » 02 Сеп 2015, 16:42

Rali_hr написа:
Mon_ton написа:Кои пози биха ни сближили повече от традиционно използваните, Мисионерската май е най-сближаващата поза и с най-голяма интимност.

Нали знаеш защо се нарича мисионерска - да си свършиш мисията там.. :lol:

ВЯРНО! Е затова не се бях сетила, може би жените са измислили името, чела съм в нета някакви извадки от съвети за жените на времето, да не показват удоволствие от секса, та да не да им се наложи да повтарят. :lol:
Аватар
Lisica

Мнениеот Snejna » 04 Сеп 2015, 11:36

Смятам, че сексът сам по себе си е достатъчно силна причина да имаме здрава връзка. ;)
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски