Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Как да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс?

Мнениеот Mon_ton » 26 Фев 2015, 16:18

Мисля, че ако си малко по-спонтанна и изненадваш своята половинка, пак ще събудите интереса към новото и тръпката ще се върне.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Anka » 27 Фев 2015, 15:03

Защо не включиш малко секс игри в цялото занимание и нещата може да станат по-добри и ще е по-интересно, за всички :)
Аватар
Anka

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Фев 2015, 16:04

Да, не съм се сетила да включа разни игри в забавленията ни, това е добра идея! :mrgreen:
Като цяло не страдаме от липса на секс, но друго си е да е по-разнообразно това занимание. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Krum » 27 Фев 2015, 16:24

Като не става с добро сменете партньора, туко виж се промени положението и започнете повече да си обръщате внимание на база ревност. :mrgreen:
Аватар
Krum

Мнениеот Andrey » 27 Фев 2015, 16:44

Krum написа:Като не става с добро сменете партньора, туко виж се промени положението и започнете повече да си обръщате внимание на база ревност. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: ти пък страшен съвет, направо да я беше препратил към някой от мъжете във форума :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот S_Milenska » 27 Фев 2015, 17:41

Отидете някъде на почивка само двамата, това може да ви помогне в отношенията и пак да станете по-сплотени :)
Аватар
S_Milenska

Re: Мъже, романтиката засилва ли желанието ви за секс или по-скоро го убива?

Мнениеот Malina » 18 Мар 2015, 11:10

не мисля, че има много мъже, които си падат по романтиката, особено пък по прекалената. :) Понякога е хубаво да се покаже ... нещо, но не и да се прекалява с романтичните изблици. :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

Мнениеот Lollipop » 24 Мар 2015, 18:05

С мъжът ми напоследък се чувстваме много рутинни в секса и сякаш интимността липсва, което е супер тъпо, разбира се, защото сме женени само от 9 години, а ни чакат заедно още поне 100! :mrgreen: Липсва тази нежност и сякаш връзката ни отдавна не е особено силна :(

cpic5651_erkekk.jpg
cpic5651_erkekk.jpg (25.41 KiB) Прегледано 3093 пъти

Много ми се иска да запалим отново страстта и интимността. Промених някои неща в държанието си и случващото се у дома, но мисля, че и в секса трябва да се разровя! :oops: Мислите ли, че има пози, които правят по-силна връзката с партньора ви и кои са те? Усетили ли сте по себе си такава разлика? :roll: Не ми се иска да става така, че да се превръщаме в някаква скучна двойка, иска ми се да имаме хубава силна връзка и се надявам, че и позите биха ни помогнали! :)) Казвайте вие как мислите, Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни? :mrgreen: :?:
Аватар
Lollipop

Re: Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

Мнениеот Lili_pili » 24 Мар 2015, 18:09

Може би ако забравите за позите, които са за по-голямо удоволствие, а залегнете на позите за по-голяма близост, нещата няма да са такива и ще станете с по-силна връзка и извън леглото. Пък ако е имало нещо, което винаги си му отказвала, сега е момента да се прежалиш :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Re: Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

Мнениеот Локумът » 24 Мар 2015, 18:21

малко ала бала ми се вижда това, може ли пък точно секс позите да ви сплотят, това или го има, или го няма, не се получава по такъв тип "поръчка"...
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски