Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

Мнениеот Lili_pili » 16 Апр 2015, 17:09

Лице в лице сигурно ще помагат за добрите връзки в отношенията на хората ;)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот dinkog » 28 Апр 2015, 09:36

Ginger написа:
dinkog написа:Той самият секс като цяло доста сплотява отношенията, от там нататък е добре да се съобразите с общото настроение и нещата стават от само себе си :)

И аз съм на това мнение, някак не смятам, че има значение нещо конкретно, въпреки че всеки си знае какво обича другия :idea:
Мисля че хората трябва да правят разлика м/у правенето на секс и на любов, от там могат да се променят и позите. Ако си падат по 69 и аналния секс не мисля, че влиза в правенето на любов! :lol:
Аватар
dinkog

Мнениеот Локумът » 21 Май 2015, 14:00

dinkog написа:
Ginger написа:
dinkog написа:Той самият секс като цяло доста сплотява отношенията, от там нататък е добре да се съобразите с общото настроение и нещата стават от само себе си :)

И аз съм на това мнение, някак не смятам, че има значение нещо конкретно, въпреки че всеки си знае какво обича другия :idea:
Мисля че хората трябва да правят разлика м/у правенето на секс и на любов, от там могат да се променят и позите. Ако си падат по 69 и аналния секс не мисля, че влиза в правенето на любов! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Въпросът е това дали ще помогне за сплотяването на връзката, другото - ма*ната му :mrgreen:
Аватар
Локумът

Re: Мъже, романтиката засилва ли желанието ви за секс или по-скоро го убива?

Мнениеот luchia@marco » 26 Май 2015, 15:57

Смятам, че с романтиката може да се прекали и границата е съвсем тънка, в един момент си става досадно... и за двата пола!
luchia@marco

Мнениеот Andrey » 30 Май 2015, 21:32

luchia@marco написа:Смятам, че с романтиката може да се прекали и границата е съвсем тънка, в един момент си става досадно... и за двата пола!
Напротив, жените си умират за романтика!
Аватар
Andrey

Мнениеот rabotnata pchela » 01 Юни 2015, 10:57

Моят мъж, ако го застрелям с романтика ще се чуди яко за какво става въпрос след това ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lollipop » 01 Юни 2015, 11:57

Аз съм на мнение, че всички са различни - някои повече си падат по романтиката, други по-малко, всяко нещо е индивидуално.
Аватар
Lollipop

Мнениеот S_Milenska » 01 Юни 2015, 14:38

Аз искам много да имам много романтичен мъж, да ми подарява цветя, да ме води някъде, да ми прави подаръци.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Snejna » 01 Юни 2015, 15:49

S_Milenska написа:Аз искам много да имам много романтичен мъж, да ми подарява цветя, да ме води някъде, да ми прави подаръци.

Хехе, понякога не е и тов амного хубаво, моят е страшно романтичен, което до някъде ме напряга, а след всеки романтичен жест би следвало да си му благодарна.
Аватар
Snejna

Мнениеот Rali_hr » 02 Юни 2015, 09:43

Snejna написа:
S_Milenska написа:Аз искам много да имам много романтичен мъж, да ми подарява цветя, да ме води някъде, да ми прави подаръци.

Хехе, понякога не е и тов амного хубаво, моят е страшно романтичен, което до някъде ме напряга, а след всеки романтичен жест би следвало да си му благодарна.

Е чак пък, хубаво е когато по такъв начин ти се демонстрира любовта и вниманието! На мен ще ми е много приятно, ако случайно моят се сети за мен и направи нещо добро за мен и оцени каква съм.
Аватар
Rali_hr

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски