Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Мъже, романтиката засилва ли желанието ви за секс или по-скоро го убива?

Мнениеот Snejna » 02 Юни 2015, 11:18

Е, да разбира се, до някъде си има предимства, разбира се, но в повечето случаи е досадно, особено ако е част от ежедневието.
Аватар
Snejna

Re: Получавали ли сте контузии по време на секс? Коя поза смятате за най-опасна?

Мнениеот Mr.Eko » 25 Юни 2015, 15:49

Мисля, че може да е много приятно, но и три пъти по опасно в банята, досега не съм опитвал, ама и подобни контузии не съм претърпявал, а така ми се иска малко мокра романтика, дали има някакви постелки, които да се слагат във ваната, например, за да не се хлъзгаш?
Mr.Eko

Re: Получавали ли сте контузии по време на секс? Коя поза смятате за най-опасна?

Мнениеот mix_twix » 25 Юни 2015, 16:10

Ми вземи си каквато и да е постелка за пред баня и можеш да я ползваш, има и едни други варианти силиконови, но те ще са неудобни. :roll:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Юни 2015, 17:01

За мен една от най-опасните не знам защо съм решила, че е 69, то е голяма аеробика това за жената. :roll:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Slavena » 30 Юни 2015, 11:32

Monika_Spasova написа:За мен една от най-опасните не знам защо съм решила, че е 69, то е голяма аеробика това за жената. :roll:

Кое е лошото на 69, няма опасност да се случи нищо, опасно е в банята примерно.
Slavena

Мнениеот Elica » 30 Юни 2015, 12:38

Не знам кое е толкова опасното да се прави секс в банята, особено ако има къде да се заступори човек, няма опасност а може да е още по-вълнуващо :)
Аватар
Elica

Re: Как да правим по-добър секс според.. размера

Мнениеот S_Milenska » 19 Юли 2015, 09:58

Andrey написа:Ае всичко е в майсторлъка и наистина позата. Имах една приятелка, която ми е споделяла, че е правила най-добрия си секс с такъв пич с по-малък размер, така че размера наистина не е всичко и не е от чак толкова голямо значение, колкото си го представяме ;)

Е, хайде и усещането е по-различно когато има какво да свърши работата! :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 19 Юли 2015, 10:22

В крайна сметка ако не става така има секс играчки, които като се включат и работите могат и да се получат.. :) важното е разбиране да има. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Bambaa » 20 Юли 2015, 00:51

Rali_hr написа:В крайна сметка ако не става така има секс играчки, които като се включат и работите могат и да се получат.. :) важното е разбиране да има. :)

Така е, но мъжете рядко избират този вариант, за тях по-скоро е унизителен или само аз с такова впечатление съм останала?!
Аватар
Bambaa

Мнениеот Andrey » 20 Юли 2015, 11:20

Bambaa написа:
Rali_hr написа:В крайна сметка ако не става така има секс играчки, които като се включат и работите могат и да се получат.. :) важното е разбиране да има. :)

Така е, но мъжете рядко избират този вариант, за тях по-скоро е унизителен или само аз с такова впечатление съм останала?!

Е, да гадно е! :roll: Kак ще си призная, че някаква си силиконова играчка ще върши по-добре работата от мен?!
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски